Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaspersky korku


akirafes

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, goldbären dedi ki:

@akirafes bu şaklabanlara inanma, bir gün olur olmadık bir yerden ransomware yersin / saçma bir eklenti kurarsın metamask keyerin çalınır falan internetin bir türlü hali var. afedersin biraz yaşlısın bir de ?
 

? harbi çok yaşlandım ya artık kemiklerimden sonra ruhumda da hissetmeye başladım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun olmaz abi. aynen kullanmaya devam et. son kullanıcının kullanabileceği en iyi ürünlerden bir tanesini seçmişsin. kafana takmana gerek yok. 

hele mcafee’den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. kendi kurucusunun bile nefret ettiği, en az endüstri devinin ve yatırımcının belki adam ederim deyip de aldığı ve max üç yıl sonra lanet olsun deyip yarı fiyatına sattığı bir markadan bahsediyoruz. en son bi firmayla birleştirdiler de şu an öyle kurtarmaya çalışıyorlar. 

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

amerika'nın sıkıntısı şu: bu firma daha önceden nsa'in iki siber operasyonunu durdurdu, açığa çıkardı, rezil etti adamları. amerikan menşeli ürünlerin (ve ms'in) görmezden geldiği siber saldırıları tespit edebilen tek firma olduğu için şu anda sadece bunların üzerine oynuyorlar. gerçekten kanıtlanmış net bir tehdit olsaydı şu anda amerika'da taş üstünde taş kalmazdı, direkt sanction blacklist'e alırlar o an tüm operasyonu durdurabilirlerdi. ortada bir şey yok, ellerinde bi kanıt da yok, o yüzden anca fcc bilmemne listesine alıyorlar da bu ürünü kullanırsanız bilmemne teşviğini vermeyiz falan diyebiliyorlar.

yani özetle oyna devam diyorum. diyeceksiniz sen nereden biliyosun. demeyin ?

merak eden arkadaşlar için o iki olay:

amerikalıları ruslardan daha fazla seviyorum ama bizim gibi orta noktada kalan ülkeler için bir denge unsuru mutlaka olmalı. siber güvenlikte bu denge unsuru bu firmaydı ama işte üstüne çok gidiyorlar bu ara. başarısız bir ürün olsa, 2018'den bu yana yürütülen bu algı operasyonunda çoktan batmıştı.

son olarak sadece defender'a güvenmeyin derim. ms çooook uzun süredir güvenlik yazılımı geliştiriyor, harcanan milyarlarca dolara ve inanılmaz bir telemetri datası toplamalarına rağmen hala av endüstrisi var olduğuna göre ms'in bu konuda başarılı olduğunu söylemek çok zor.

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
On 02.04.2022 at 11:08, tiLi dedi ki:

her türlü cracke false positive vermesinden dolayı

aa kaspersky alert vermio mu onlara? ben bütün antivirusler sıkıntı çıkarıyor sanıyordum..

kaspersky dışında var mı peki bunun gibi?
ay sonunda avg süresi bitiyor, değiştircem de hangisine geçeyim bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...