Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Legend of Vox Machina


Saeros

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Rewendor dedi ki:

Direkt masaüstü oyun oynayıp bunu streamle yayınlayan adamların oynadıkları oyundan oluşturulan senaryoyla çekilmiş diziyi de "konsept öyle değil" diye yorumlamak ne bileyim ?

Hayır bir de karakterleri seslendirenler bile bizzat oyuncular.

Ki büyülerden damage tiplerine kadar her şey zaten tanıdık geliyor masaüstü oyunculara.

Ya insanlar dandik dandik fantastik yapimlari izleyip beklentiyi ona gore yapiyor muhtemelen. 20 yildir falan her hafta ttrpg oynuyorum, bana gayet konsepte uygun geliyor. Anlik sacmalamalar, sacma sapan geyikler action anlarinda fln, DM'in yer yer mudahalesi oyunculara yardim etmesi fln hersey goze carpiyor bence. Gayet duz tabletop oyun havasi veriyor bana sahsen ki zaten daha once oyunlarini da izlemisligim var. Fena da cevirmemisler sanki. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 dakika önce, cicibeybe dedi ki:

Ya insanlar dandik dandik fantastik yapimlari izleyip beklentiyi ona gore yapiyor muhtemelen. 

aynen bu bahsettigim. acmak icin hic ugrasamadim valla. adamlarin oyunundan haberiniz olmasa diziyi izleyerek bunu anlamamiz veya siradisi birseyler gormeniz mumkun degil. ben biraz farklilik aradim izlerken.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belki burada seveni vardir birde yazayim, ttrpg yayini izleyecek arkadaslara Acquisitions Incorporatedi oneririm. Patrick Rothfussun da katildigi sessionlar baya baya eglenceli. Onun animasyonunu yapsalar cok daha eglenceli olur, tam bir backstabber asshole grup. Benim ttrpg oyunlarimdaki ortama daha cok benziyor oyun tarzlari. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D&D bilen adam oyundan çevrildiğini anlamasa bile D&D'yi görür orada. Armor Class'tan Bigby's Hand'e, karakter sınıflarından yaratıkların special ability'lerine kadar hepsi tutuyor. cici'nin dediği gibi DM'in el uzatmasını bile görüyoruz hatta. Dolayısıyla görmek kolay gayet. Daha ne kadar tabletopa yakın olurdu bilemeyecem, savaşları turn based falan yapmaları falan lazımdı anca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kotu bir hikaye ve kotu yazilmis karakterlerin oldugu bir dizi, bunun adamlarin oynadigini oyunun screenplay haline getirilmis olmasi ve oyunu oynayan kisilerin seslendirmesi diziyi konsept dizi haline getirmiyor maalesef. kaldi ki bizim karakterlerin ekranda olmadigi sahnelerde npc'ler hikayeyi doldurmak ve ilerletmek icin muhabbet ediyor, bu hangi konsepte hizmet ediyor. sen biasli izleyip acaba ne gorucem diyip, en ufak bir seyden anlam cikarmis olabilirsin, hak veriyorum. bana gore konsept bir dizi degil ve ayrica yapilan isi de begenmedim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konsept dizisi gerek karakter gerekse hikaye iyi veya kötü olacak diye bir şey yok ki? Konsept D&D campaign, adamlar birebir campaign'i ekrana taşımış iyi veya kötü olarak. Zaten diziye kötü deseydin ben itiraz etmezdim, sen beğenmemiş olabilirsin, subjektiftir, ama konsept o değil demek objektif bir hata. Biaslı izlemelik bir durum da yok, D&D'de ne oluyosa taşımış adamlar ekrana. Haliyle beğenip beğenmemek subjektif, ama konsept değil demek "yerçekimine inanmıyorum ben" demek gibi oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...