Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Legend of Vox Machina


Saeros

Öne çıkan mesajlar

ben mi bulamadım diye bikaç kere arattım ama açılmamış başlık

They're rowdy, they're ragtag, they're misfits turned mercenaries for hire. Vox Machina is more interested in easy money and cheap ale than actually protecting the realm. But when the kingdom is threatened by evil, this boisterous crew realizes that they are the only ones capable of restoring justice. What began as a simple payday is now the origin story behind Exandria's newest heroes.

hiç oturup saatlerce Critical Role izleyemedim istesem de, onun yerine bu güzel gitti. ilk bölümü bitirdim şimdi, SARDI

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu haftasonu başlayıp bitirdim. Büyüleri, itemları falan tanıyoruz zaten D&D'den. Aşırı büyük beklenti olmadıkça güzel izlemelik içerik olmuş.

Karakterleri ve combatları min/maxlamamaları falan güzel. Bard büyüsü bitince ahanda diye rapier çekmek yerine dodge actionlarla kaçınıyor, druid low charisma yüzünden özgüvensizlikten tur harcıyor felan. Şöyle sağlam bir arcane caster eksikliği hissediliyor grupta. Dizi için adapte etmemişlerse DM de güzel iş çıkartmış, satır satır büyülerin aksiyonların birebir tanımlarına bakıp da "kitapta öyle bir şey yazmıyor" diye heves kırmak yerine yaratıcılığa, komboya falan önem vermiş, moblarda da aynısını kullanmış.

Bard'ın heallamasına ben konsept olarak karşıyım, Bard'ın işi o olmamalı, oynadığım hiçbir bard'a da healing spell almam.  Druid heallıyor ama ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Direkt masaüstü oyun oynayıp bunu streamle yayınlayan adamların oynadıkları oyundan oluşturulan senaryoyla çekilmiş diziyi de "konsept öyle değil" diye yorumlamak ne bileyim ?

Hayır bir de karakterleri seslendirenler bile bizzat oyuncular.

Ki büyülerden damage tiplerine kadar her şey zaten tanıdık geliyor masaüstü oyunculara.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...