Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Dağıtma Part 2 - SATIŞ


Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, bir süre önce bir bilgisayar satmak zorunda olduğum ile ilgili bir konu açıp yardımlarınızı istemiştim. Yoğunluk ve birkaç kişisel konu yüzünden ilgilenemedim ( konuya yazan kişilerden de özür dilerim haber veremediğim için). Gelelim konumuza, elimde masaüstü bir bilgisayar var ve bütün parçalarını satmam gerekiyor. Bilgisayardan kar elde etmeyeceğim, dolayısıyla satışının benimle ilgisi yok gibi. Biraz karışık bir durum ve çokta açmak istemiyorum zaten. O yüzden pazarlık yanlısı değilim ama tekliflerinizi dinlerim. Öncelikle bir süre patide tutacağım ilanı daha sonra başka yerlere de koyacağım. 

 

 

 

Helios 7T-10

Anakart : MSI Z490-A PRO DDR4 S+V+GL 1200p

İşlemci : Intel Core i9 10850K 3.6 GHz 20M 1200p

Ekran Kartı : Inno3d RTX3080 ICHILL x4 10GB 320Bit GDDR6X

Belllek : Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2x16GB) 3600MHz

Depolama M.2 : Samsung 970 EVO Plus 1 TB 3500/3300 Mbs NVMe M.2

Depoalam SATA : Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 3.5"

Güç Kaynağı Micronics Performance II HV 1000w 80+ Bronze

Soğutucu : Cooler Master Masterliquid ML240L v2 RGB Sıvı CPU

BenQ Zowie XL2746s 27" 240Hz 0.5ms (2xHDMI+Display+DVI+USB3.0) FreeSync DyAC+ Pivot Full HD TN Espor Oyun Monitörü

EPOS Sennheiser Game Zero Oyuncu Kulaklığı (Siyah)

Logitech G G502 HERO High Performance Oyuncu Mouse

Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad

Corsair Gaming K68 - Red LED - Cherry MX Red Türkçe (CH-9102020-TR)

Asus Xonar U7 MKII - 114dB SNR 7.1 Kanal USB Oyuncu Ses Kartı

 

Bilgisayar ve ekstralar bunlar. Tek tek her parça için fiyat çıkarmıştım ama dövizin hareketlerinden dolayı artık tl fiyatını takip edemiyorum ve edecek zamanım da yok. Her parça için döviz olarak sabit bir fiyat belirledim. Toplu satışta elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Kasa için parça parça satışı açıkçası çok düşünmüyorum, özellikle ekran kartının çok talep göreceğini söylediler, kalan parçaların satılmasının da bu yüzden zorlaşacağını öğrendim. Yine de parça parça tamamı satılırsa veya 1-2 parça kalacak olursa satabilirim. Kasa için toplam da 3250 euro düşünüyorum. Monitör için 750 euro. Geri kalanlar için tl fiyatı güncel fiyattan takip edebilirim. İstanbulda maslaktayım. Yardımcı olacak yorumlarınıza göre de hareket etmeye çalışırım. Tekrar hatırlatayım bundan para kazanmayacağım ve böyle satış işlerinden de anlamam. Daha önce yapmadım. Tavsiyelerinizi dinlerim.
 

Akhlaur tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balta gibi olmaz abi, ben bulabildiğim fiyata göre yaptım. Yurtdışı yurtiçi araştırdım öyle yazdım. Lhr olmadığı için biraz daha yüksek fiyatlı oluyor sanırım. Senin söylediklerin de değilse güncellerim fiyatı, amacım kazık atmak değil kimseye. Şahsi kazancım yok bu işten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi gençler babalar anneler pamuk eller cebe. Yeni yılda çocuklarınıza ailenize kendinize şöyle mis gibi bir oyun bilgisayarı alıp hayattan daha da izole etmek istemez misiniz ? İşte karşınızda fırsat !!! İster deliler gibi wow dönün ister son çıkan oyunlarla performans denemesi yapın ( en iyinin bir ya da iki tık altında, belki üç bile olabilir teknoloji çok hızlı), ister mining in dibine vurun batan geminin mallarından sizde faydalanın. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...