Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Activision-Blizzard'ı alıyor! (ve CandyCrush)


Darksun

Öne çıkan mesajlar

bayağı büyük haber ya, hele bizim gibi hala wow a euro sub ödeyenler için lol.

şu da dursun 

Upon close, we will offer as many Activision Blizzard games as we can within Xbox Game Pass and PC Game Pass, both new titles and games from Activision Blizzard’s incredible catalog. We also announced today that Game Pass now has more than 25 million subscribers. As always, we look forward to continuing to add more value and more great games to Game Pass.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazılım işinde cidden acayip paralar dönmeye başladı ya. facebook instayı 1 milyar dolara aldığında vay be ne para bu parayı 20 senede çıkarırlar falan diyorduk. bizdeki dandik android oyunu yapan şirketler milyar dolara satılmaya başladı. hakikaten bu işin sonu nereye gidecek merak ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Daha önce milyar dolarlık benzeri işlerin içinde bulundum, iyimser tahminimle bu arada 2 yıldır görüşüyorlardır bunu en aşağı. Son zamanlarda çıkan Activision Blizzard krizleri ve tepkiler, işten çıkartmalar daha bir anlam kazandı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su an hisse fiyatina gore ciddi bir regulasyona takilma olasiligi gozukuyor. Bethesda'yi da almislardi. 

PC gaming olecek heralde tamamen. Para getirmiyor artik oyun satisi. Online, battle royale, kart, lootbox olan seylere abanmaca devri malesef. Starcraft'i yalandan koymuslar oraya kalkar rafa.

Take Two bile sadece GTA Online ile donduruyor kendini. Ben rakamlari gorunce afallamistim bu kadar ingame satis nasil olabiliyor diye, GTA Online da ne bileyim ne yapiliyor ne ediliyor da bu kadar kisi oynuyor anlamiyorum acikcasi.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok fiyat oylede $95 all cash alinacak dendi, su an ATVI $84 civari. Normalde hemen arbitrateurlar buna gore oynar, aradaki fark isin takilma olasiligi. Bana fazla geldi nedense arbitrage opportunity icin buyuk fark.

Simdi tekrar baktim, 1.5 yil varmis daha close olmasina - June 2023 hedef. Daha board'dan gececek vs vs. Onun fiyatlamasi heralde spread buyuk.

Neyse konuyu dagitmayalim da konsol gaming hic sevmedigimden Bethesda da bu da hosuma gitmedi. Diablo 4'u filan o yuzden erteliyorlar kesin.

Metaverse dalgasi konsol ile uyumlu zaten hersey ona gore dizayn edilecek heralde bu gidisle. Aslinda VR bir Starcraft oyunu fena olmazdi.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...