Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UK vize, Schengen transit geçiş


lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

İngiltere de iş kabulü aldım ve çalışma vizem (tier 2) hazırlanacak diyelim.

Önce Almanya da işlerimi halledip oradan İngiltereye geçmek için bir de Schengen vizesine başvursam, böyle böyle İngiltere'ye geçeceğim buradan, Brüksel üzerinden tren ile vs gibi özel bir bilgi vermem işimi kolaylaştırır mı? yoksa alakasız şekilde normal turistik Schengen'e başvurup şansıma çıkıp çıkmamasını beklemem mi gerek. Bilgisi olan var mı acaba?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...

yeni konu açmayayım dedim sinirliyim ya ? Yunanistan vizesi başvurusu yaptım ptesi başvurdum bugün aldım hemen randevu alınıyor ve çok hızlı sonuçlanıyor ancak bir önceki vizem 4 yıl önce 2.5 aylıktı yine aynısını vermişler ? ofisten 3 kişi ilk kez yunanistan'a başvurdu 7 aylık aldı. 

aralık için almanya bileti almıştım o da patladı maalesef 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'dan sirket etkinlige cagirdi direkt, 20 Eylule ucak var, invitation letterda her bir bok var, elemanimiz, su kadar aliyor, biz karsiliyoruz, bizde sorumluluk vs, 20 Eylul - 4 Ekim arasi. acaba kac gune cikar (gecen hafta basvurdum) bir de 1 yil istediler verirler mi acaba.

 

resmen kopek gibi hissediyorum su vize islerinde, kopegiz resmen ya. 

paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bence de direkt banka hesabı ile alakası var. Çok basit şekilde abuse edilebilecek bir şey bir sonrakine öyle deneyeceğim. Zaten aşırı boku çıkmış uçak rezleri bile para ile (ben turna.com üzerinden rezervasyon düşürerek yaptım bu mu problem bilmiyorum tabii ama thy biletleri üzerinden oynayanlar da var onlara da çıktı) Gerçekten zerre gidesim kalmadı ya. Bir sonraki için fransa'yı zorlayacağım şirket merkezi orada, hr'dan yazı vs için 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...