Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W40k Space Marine 2


Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

On 10.12.2021 at 13:22, Norak dedi ki:

Primaris,

ayrica ilk oyundan bu yana min. 200 sene gecmis:

Gold stud - a full century of service

birde kilic kola zincirli, random boru degil bu,  ilk oyundan sonra black templar katilmasi olmus arada.

inqusition sembol filan da var. rütbe de düşmüş sanırım. ilk oyunun sonunda inq "sen bi gel bakıyım şöyle" diyordu. bi ceza kesmişler arada...

arada rubicon u da geçmiş. 200 yılı dolu dolu geçirmiş adam...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 10.12.2021 at 13:22, Norak dedi ki:

Primaris,

ayrica ilk oyundan bu yana min. 200 sene gecmis:

Gold stud - a full century of service

birde kilic kola zincirli, random boru degil bu,  ilk oyundan sonra black templar katilmasi olmus arada.

Black Templar a katılmamış, Deathwatch a katılmış görevini bitirip geri dönmüş chapter a, inquisiton sembolu ve zincir o yüzden ve yine o yüzden kılıç zincirli. Chapter arası transfer yok Space Marine lerde, o yüzden Black Templar a geçemez.  Ayrıca Captain lıktan Luitenant a demote olmuş. Aynı zamanda da Primaris marine olmuş Rubicon Primaris i geçip. İlk oyunda 2 tane vardı şimdi 2 tane daha gold service stud var 200 yıl geçmiş o kesin ilk oyunun üzerinden ama Deathwatch da geçen süre service time dan sayılmıyor, Deathwatch da ne kadar geçmiş bilmiyoruz. 250 de olabilir 300 de. Detaylar çok güzel ama. Mesela videoda da bir süre Deathwatch da görev yaptığının göstergeleri var, Xenology biliyor, Tyranidlerle karşılaşmasında, Hermogauntları es geçiyor direkt Synapse le onları kontrol eden Synapse Warrior a gidiyor ve derhal kafasını kopartıyor Synapse ağını kesmek için. O ölünce de Hermogauntlar Synapse ağı koptuğu için direkt kaçıyor.

 

 

Ayrıca Bknz. Deathwatch:

The Deathwatch is a unique Chapter of the Adeptus Astartes comprised solely of Veteran Space Marines from all Chapters that serves the Ordo Xenos of the Imperial Inquisition as its Chamber Militant. Across the galaxy there are innumerable hostile alien civilisations that threaten Humanity, from the green-skinned Orks, to the monstrous Tyranids, sadistic Drukhari, spectral C'tan, and undying Necrons.

It is the sacred task of the Deathwatch to stand sentry against all of these terrible xenos races. They are ready to act when such ancient evils rise to threaten Mankind once more. The Space Marines of the Deathwatch form the first, and often only, line of defence against these inhuman horrors.

 

 

GokTuRK tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, GokTuRK dedi ki:

Mesela videoda da bir süre Deathwatch da görev yaptığının göstergeleri var, Xenology biliyor, Tyranidlerle karşılaşmasında, Hermogauntları es geçiyor direkt Synapse le onları kontrol eden Synapse Warrior a gidiyor ve derhal kafasını kopartıyor Synapse ağını kesmek için. O ölünce de Hermogauntlar Synapse ağı koptuğu için direkt kaçıyor.

 

?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 14.12.2021 at 09:41, Darksun dedi ki:

niye demote ettiniz adamcağızı. ? 

Ya muhtemelen ilk oyunun sonundaki tainted mevzusundan (Chaos la karşılalıp sağ kaldı o yüzden chaos tainted olduğunu düşünüyorlardı) dolayı tainted kabul edilmese de yine de inquisition kendisini temizlemesi/aklaması gerektiğini düşündü, Demote edip Luitenant yaptı ve o yüzden de bir nevi pennance olarak Inquisition Ordo Xenos da Deathwatch da görev yapmasını istedi. (Belki de Sergeant yaptılar ve Deathwatch daki hizmetinden sonra luitenant oldu bilemeyiz şimdiden) Uzun bir süre de kendini aklayana kadar muhtemelen Deathwatch da kaldı. Guilliman'ın uyanışı ve Indomitus Era da da, Primaris Marine ler geldikten sonra Deathwatch dan ayrılıp Ultramarines ile Indomitus Crusade de katılmış olabilir, ve Belki de Marneus Calgar'ın da yaralandığı (ve Primaris olduğu) savaşta o da ağır yaralanıp hayatta kalması için Rubicon Primaris e alınıp Primaris Marine oldu. Tabii ki hepsi spekülasyon ? Oyun çıkınca göreceğiz ama güzel olan Indomitus Era hikaye olarak çok daha renkli. Bu oyuna Expansion DLC lerle bir sürü şey eklenebilir. Bakalım göreceğiz.

 

Bu arada For The Emperooor :))) 

GokTuRK tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...