Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kışın ne tatili yapılır?


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Bence Azeroth tatili güzel olabilir ?

Kaplıca ya da sıcak sıcak. Emekli styla.

O değil de, son bir haftalık yıllık izin aldığımda karı kız da olmadığından evden çıkmadan 10 gün boyunca günde 13-14 saat oyun oynadım, fast food yedim, bira içtim, Tales of Arise'ı başlayıp bitirdim, VN okudum, anime izledim, Skyrim'de gezdim sırf gezmek için, Forza'da araba sürerek podcast dinlemenin ne kadar güzel bir şey olduğunu keşfettim (hala yapıyorum bunu). Çok da mutlu oldum, son 4-5 ayın tüm stresini attım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden yokmuş rekreasyon işleri kayak, yürüyüş, dalış falan. Vacare'den evrilmiş işte vacation. boş kalmakmış eskiden. Sonra da ecnebiler demiş bu iş böyle yatarak geçmez, dalış yapayım, yürüyüş eyleyeyim, kayayım...
3 günden fazla kayak tatili aşırı yorucu oluyor bayıcı da bana göre deniz+kum+güneş tatili de 3 günden sonra bayıyor all inc otel de. 
kışın mesela sapanca gibi bir yerde orman içinde keyifli olur bir tatil

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazın da dinlenemedim ben ya, akyaka'da ev tuttuk bu sene bugün şu koya gidelim bugün bu koya gidelim saatlerce araba kullandım araba doldurdum indirdim bindirdim 10 gün yorulup geri geldim sdsfd

bu sene hedefim çok beğendiğim ekincik koyunda bir otel tutup 15 gün denizden otele otelden denize minimum hareket içeren eylemlerle tatil yapmak bakalım başarabilecek miyim...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kayak çok güzel, eskiden snowboard yapıyordum da belki 6-7 senedir hiç gitmedim. fiziki yorgunluk, ama bembeyaz yamaçlardan kayarkenki özgürlük hissi, yüzünü okşayan buz gibi hava, kaydıktan sonra cepten viski çıkarıp 2 yudum içmek falan çok keyifli aktiviteler. Ben de yaz tatilini hiç sevmem mesela, malak gibi güneşin altında yatmak en sevmediğim şey.

Artık kayak zor da (hayvan gibi şeyapıyorlar)  - bu kış ben de bir abant falan düşünüyorum. doğa yürüyüşü temiz hava ot bok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıştan nefret eden biri olarak sadece iki aktiviteden keyif aldım:

- kayak (çok önyargılıydım ama aşırı zevkli. Sadece çok pahalı geliyor bana her şeyiyle zengin sporu)

- spa hotelleri (Sapanca, Kızılcahamam gibi termal konseptli mekanlarda masaj hamam sauna kış havuzu şömine ateş müzik vs nin olduğu güzel oteller oluyor onlar acayip rahatlatıyor 1-2 günde)

bunun dışında kışın dışarı adım atasım gelmiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben soğuk sevmediğim için hiç kış tatili yapmadım ama bu sene deneyeceğim. gerçi büyük iht 10 dk yalandan dışarı çıkıp sonra şömine ataşinde mal gibi yatarım. camdan dışarıyı izlerim. birikmiş sesli kitaplarımı dinlerim. kafayı dinlendireceğine eminim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dün kış için mont falan satan spx tarzı mağazaları gezdik arkadaşla. eleman jack wolfskin marka bi mont bi ayakkabıya 6000 lira verdi ahshsh. bi mont seçiyorum 6 bin tl. diğerini seçiyorum 9500 tl. gittiğimiz yer de viaport kurtköy he outlet yani fakir yeri. dedim ben zaten kışın dışarı falan çıkmayı sevmiyorum arkadaş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...