Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50k'ya kadar araba.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

50k'ya kadar bir araba almayı düşünüyorum. Şu kadar daha verip şundan al derseniz bonus sınırım en fazla 5k.

Ford Ka topiği açmıştım geçen sene bi tane bulmuştum çok ucuza, toparlanmadı bayağı üzdü. Bu da her türlü eski olacak, 200bini geçmiş olacak sanayi görecek vs. üzecek olabildiğince az üzsün peşindeyim.

Tipi düzgün olsun da istiyorum olabildiğince ama yaptığım işten dolayı çok fazla gezmem gerekiyor, araba sıkıntıya uğradığı an kangren oluyor bütün hayatım o yüzden gözardı edicem gerekirse.

Ustam var o da bakıyor ama bilgi sahibi olayım diye topic açtım. Mesela megane coupe'ler eli yüzü düzgün ona zorlayabilirim. İyi midir üzer mi bilemiyorum. Ben baya anlamıyorum arabalardan gerçi. Bi el atarsınız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bütçeyle otomobil alma diyeceğim de ahkam kesmek istemem ama diğer arkadaşların dediği gibi illa alacaksan Japon al derim.

Civic demişler ama o paraya kimse Civic veya Corolla vermez. Honda Accord ES'ler hem otomatik hem donanımlı araçlardır. 2000 cc olduğu için tüpte çok fazla kağnı gibi de olmaz. Al geç.

https://www.sahibinden.com/honda-accord/yari-otomatik,otomatik?a5_min=1998&a5_max=2000

Senin yerine filtreledim (otomatikleri seçtim). Pazarlıkla dediğin bütçelere gelebilir belki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wosvogen polo o civarlara alınabilir. reno clio lar var o fiyatlara alınabilir. tatanın modeli yüksek 50 k civarına alınabilecek modelleri var.taksi de ölmemiş fiat albea bulunabilir.

dacianın solenza gibi modelleri olabilir.

ford mondeo olabilir.

HocaEfendi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aracımı yenilemeyi düşünüyorum ancak araba bulamadım kendi aracım 98 model Hyundai Accent GLS 110 binde aktif olarak kullanıyorum ve değişen parçası yok bir iki ufak hasar geçmişi var ayrıca tavan boyası güneş yanığından kalktı eğer ben araba bulana kadar satın almamış olursan ve bütçeni biraz yükseltirsen aklında bulunsun yazarım zaten.Şu an 70k civarı düşünüyorum ama araba alacağım gün piyasa ne olacak bilinmez.(Bayon alacaktım hafta içerisinde hiç bir bayi de bulamadım ve şu an da Hyundai siteden fiyat listesini kaldırmış zam gelecek araç yok zam var.)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...