Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafif acilinden monitör tavsiyesi


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir bunu kullanıyodum

https://www.techspot.com/products/monitors/philips-bdm4037uw.150665/

 

Ofisten getirmiştik ancak işten ayrılınca geri verdim. Laptop ekranında kör olacağım neredeyse. Hafiften acil bir şekilde (yani amazon prime yarın teslimat ? ) bir monitör almam gerek.

Kullanım amacım genelde iş (kod yazmak) ama arada açıp oyun oynarken de zevk almak istiyorum. IPS panel, VA panel hiç anlamam. Genel olarak monitörlerden hiç anlamam, 15 yıldır laptop aldım sadece. 144 Hz öneriyor arkadaşlar ama onların tek olayı oyun oynamak, 144 Hz'ye ihtiaycım var mı bilemedim açıkçası. Laptop'ta HDMI / USB 3.0 / mini display port çıkışları var.

40 inç fazla büyük geldi, 32 inç monitörlere daha sıcak bakıyorum.

Önerilere açığım

 

Edit: Aciliyet nedeni pazartesi şehir dışına çıkıp bir sonraki pazartesi de yeni işe başlayacak olmam bu arada. Yien sıkışık zaman denk getirdim işimi

Aket-Atum tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
On 07.03.2022 at 15:33, ShadowFax dedi ki:

odyssey'e biraz bok atıcam. 

 

G7 32'sini aldım 6-7 ay önce. Oyunlarda falan iyidir eminim de, yazılarda, kodlamada falan net eski monitorum daha iyiydi.

https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758-2KP-MHD

 

panel muhabbetinden sanırım.

aynı çözünürlükte daha büyük ekran almışsın yanlış görmüyorsam. yazıların daha kötü görünmesi normal o yüzden. @KillJoy VA siyahlarda IPS'ten iyidir, renklerde de kafa kafayadır ama dediğim gibi mesele panel değil, çözünürlük burada. PPI daha düşük çünkü (109 vs 92) QHD yerine ultrawide QHD alsaydın (3560x1440) böyle olmazdı, PPI daha yakın, hatta 32 inçte daha yüksek kalırdı (116). 34'te tam kafa kafaya geliyor 27 QHD ile. sorun monitörde değil, amaç farkından böyle olmuş. textle uğraşan adama daha kötü gelmesi çok normal.

yanlış gördüysem sorry.

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 dakika önce, PrudenT dedi ki:

mesele panel değil, çözünürlük burada. PPI daha düşük çünkü (109 vs 92) QHD yerine ultrawide QHD alsaydın (3560x1440) böyle olmazdı, PPI daha yakın, hatta 32 inçte daha yüksek kalırdı (116). 34'te tam kafa kafaya geliyor 27 QHD ile. sorun monitörde değil, amaç farkından böyle olmuş. textle uğraşan adama daha kötü gelmesi çok normal.

this ??

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...