Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Critical Role


Gimli

Öne çıkan mesajlar

Farkettim ki Critical Role başlığımız yokmuş. Efendim bilmeyenler için, 8 tane dublaj sanatçısı/aktör, ki aklınıza gelebilecek büyük ölçekte çoğu oyunda bunların sesinin bulunduğunu görebilirsiniz, oturuyorlar her perşembe 3-4 saat live stream frp oynuyorlar (sanırım 2015'den beri).

Hatta ilk campaignlerinin çizgi filmini yapmak için büyük bir kickstarter açmışlardı ve 11.5 milyon dolar toplamayı başardılar. Önümüzdeki sene Şubat ayında Amazon Prime'da yayınlanacak. 

 

Geçtiğimiz hafta yeni (3.) campaignlerine başladılar, prodüksyon seviyesini bir tık daha artırarak. Live streamlerine Twitch'ten "criticalrole" yada YouTube'dan ulaşabilirsiniz (en son twitch leakinden sonra twitch den en çok para kazanan kanal oldukları da ortaya cıktı). 

 

Yeni campaignde her oyunun comic relief'i Sam Riegel, adı "Fresh Cut Grass" olan bir automaton cleric oynatıyor ve yine yarıp geçiriyor. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok keyifle izleniyor aslında. Ama saatleri ameriganın saatlerine göre olduğu için canlı bulup izlemek çok zor..

Her oyuncunun karakterine bürünüp RP yapması zaten daha da güzelleştiriyor izlemeyi. Bir ara savege worlds oynamışlardı kovboy temalı bir hikayede o da pek keyifliydi.

Diğer yandan bizim oynadığımız oyunlar ? 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşin doğrusu YouTube'dan takip etmek daha konforlu zaten. Timestamplerden çat çat konuya hakim olabiliyorsun bi şekilde. Öbür türlü 5 saate kadar çıkabilen sessionları live takip edecek vakit kimsede yoktur sanırım.

Bu yeni campaignin sevmediğim tek noktası şimdiye kadar, canlı olmaması. Edit/cut vb olmasa da bişey olsa nasolsa toparlarız rahatlığını cast'te görebiliyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canlı olsa da zaten campaign 2 den sonra chatle etkileşim filn olmadığı için, pre recorded olmaları rahatsız etmiyor beni. Campaign 1 başlarını seyrettim de, insanların bunlara yemek göndermeleri, chatle konuşmaları, o atmosferleri yok artık prodüksiyon kalitesinden dolayı. Hem böyle olunca oyuna yetişemeyenler, uzaktan bağlananlar filanda azalır heralde. 

Bide evet youtubedan açıp yavaş yavaş seyretmek en iyisi. 1 saat 1 saat parça parça seyrediyorum genelde. Twitch'in vodlar hep sıkıntılı oluyor, kaldığın yerden devam etmesi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...