Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane (Netflix)


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

5 saat önce, Seru dedi ki:

power'dan jinx'e dönüşüm bana hiç organik ve gerçekçi gelmedi zaten. onun haricinde dizide herşeye eyvallah'ım var hiçbir konuda bir karar alamayan jayce bile.

düşününce çok ekstrem bir durum değil de daha fazla işleyebilirlerdi. en büyük kırım singed sonrası oluyor. o da biraz ekşi tat bırakıyor. onun yerine bir 3 bölüm daha dilemma yaşasa daha doğal bir geçiş olabilirdi

sevdim gene de

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı iyi yapmışlar helal olsun. herşeyden çok sahne kompozisyonları, kamera yönetimi hoşuma gitti sanırım. animasyon olmanın verdiği avantajları değerlendirmişler. konu ve karakterler genel olarak iyi gitti sonlara doğru çok hızlı flip floplar hariç. son iki bölümde çoğu.

Spoiler

vi’nin undercity diye yıllarca yırtındıktan sonra silkoyu silkecem diye cait’i sallayıp jayce’e koşması, onun da bir maç attıktan sonra çarını silmesi, 15dk önceye 180 dönüp açılım sürecini başlatması, sayın silko demeye başlaması. bütün konseyin önce ayağa kalkıp sonra birdenbire kabullenmesi. jinx hadi heyheyler gelip gidiyor onu anladık aklı güya başında insanlar dansöz gibi dönünce ciddiyeti kaçıyor işin. viktor’un hikayesi ve hareketleri daha mantık dahilinde gitti mesela.

azıcık fotoşop yapabilsem jayce’in silkoya gül uzattığı şekilde meşhur resmi editlerdim.

ikinci sezonda piltover undercity’e vicait liderliğinde özel harekatı gönderip temizlesin şer yuvalarını, diyeceğim odur.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...