Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House of the Dragon (2022) - HBO Max


Norak

Öne çıkan mesajlar

Ben hayal gücümüze bıraksınlar demem de muharebelerin biraz daha normal biçimde gelişmesini tercih ederim. İlla biri bir numara yapıp son anda zaferi kazansın, beklenmedik takviyeler gelsin türü yaklaşımları bırakmalılar. Mesela çok iyi çekilmesine rağmen Battle of Bastards’ı sevmem çünkü saçma bir şekilde gelişiyordu.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kapkaranlık sahne cekelim millet ne gördüğünü anlamasın gözünü buruştura buruştura ekrana baksın mantığını hangi yönetmen ilk önce denedide bu adama vaay helal olsun flnmı dediler ya tamam gece anladık onuda gece diye ekran basındaki adamın gözünün ferini s.mek niye ya deli oldum her karanlık sahnede cidden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşinci bölümde kitapla dizi arasında iki önemli fark var.

 

Spoiler

Daemon’ın Rhea’yı öldürmesi onu kitaptakinden daha kötü bir karakter haline getirmiş. Ama olabilir, karaktere çok da aykırı bir davranış değil.

Criston’ın Joffrey’i bu şekilde öldürmesi ise saçma geldi. Kitapta turnuvada öldürüyordu ki o gayet makul. Ama bir ziyafette adamı döverek öldürünce direkt gözaltına alınmaması saçma. Bari bir bahane duysaydık, “Anama küfretti Kralım” gibi. Bir sonraki bölümde zaman atlaması olacağı için bu konu kapanmış olacak. Belki de yeni bir turnuva sahnesi için bütçeleri yetmedi ama yine de olay daha mantıklı bir şekilde gelişebilirdi.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyiydi ya işte. özellikle şu ara rings of power ile birlikte gittiği için kontrast yaratıyo ve olduğundan daha güzel geliyo olabilir lol. ordaki mal ve yapmacık diyaloglardan sonra burdaki güç diyalogları çok daha vurucu oluyo.

Spoiler

yalnız daemon çıktı mı sahneye geriliyorum ben. kötü olmayan kral iyi kraldır gözümde ama en azından kardeşi hakkında bişiler yapması lazımdı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...