Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Matrix Resurrections (2021)


progamer

Öne çıkan mesajlar

Muthis onyargili bir yorum yapayim: Tatmin edici olma ihtimali yok diyorum. Efekti sesi muzigi degil olay, su sequel olayinin illa ki bastira bastira referans vermesi gerekliligini anlamiyorum cunku. Yine ayni tip takim, ayni tip oracle, ayni tip agent, ayni tip Morpheus tamamen zorlama duruyor.

Aynisi Force Awakens da olmustu iste. Sacma sapan uydurma bir resistance, neredeyse sahne sahne direk tutmus formulun bir kopyasiydi butun film. O kadar ayni duruyor ki su filmde bilemedim belki trailerlar bilerek oyle sunululuyordur. Yanilmayi cok isterim. 

Matrix gibi felsefenin de aksiyon kadar onemli oldugu filmler onlarca yilda bir geliyor. Yeteri kadar sutunu sagamadik vakasi gibi olmaz umarim. Yani dusununce neler yapilabilir Matrix ile ilgili ama iste..

1 saat önce, MrLevie dedi ki:

Arada gelen ufacik wakeup efekti gaza getirse de MrAndersooooooon bağırması çok tırt göründü gözüme.

 

Ayrica aynen onu diyorum iste. Illa replikte mi ayni olacak abi. Oyle boyle tirt degil I know what you did last summer havasi tam sdsf.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 02.12.2021 at 15:00, goldbären dedi ki:

hbomax sağolsun 2160p hdr snopy var, matrix filmleri entüsiastı kuzenin de varsa... gerçekten üstün bir film çıkarsa o zaman risk alır tekrar gidersin sinemada, üzülmezsin de win win.

snopy ile dalga geçiyoruz da imax hariç evde iyi bir tv ve ses sistemi ile izlemek şuan çoğu sinemadan iyi sanırım. Geçen DUNE'u 4k indirip evde izledim ve sinemaya göre daha çok beğendim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, µh dedi ki:

DUNE'u 4k indirip evde izledim ve sinemaya göre daha çok beğendim.

 

2 saat önce, goldbären dedi ki:

2160p hdr yazdığıma göre sence ben nasıl izliyorum? tabi ki yağlı parmaklarımla klavyeden space'e basak...

bCnn3FGf0L8AUuHCmFJrwZpBIXHYJdZmC9jlsXI9

———————

fragman çok iyi duruyor bence, gaz sahneleri gösterip bütün filmin konusunu da vermeden. heyecanlandırdı doğrusu. lena dahil değil ama sadece lana var credits’de, iyi mi kötü mü emin değilim.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de eğlenceli duruyor bu arada. isterse fan service olsun bu yaştan sonra hiçbir film aynı heyecanı vermeyecek, bir film izledim hayatım değişti demeyeceksiniz. bu yaşta ilk filmi ilk kez izleseniz yine aynı etkiyi yapmayacaktı. hayat sim mi tartışmasını genele indirdi 99da, filmin heyecanı buydu, şimdi nasıl bir taş koyabilir ki üstüne?  köşkö uşun kuluşloru görçök olso heyecanını ne sunulsa taşımayacaksınız yani. BİZDEN GEÇTİ,,,

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden gecmedi abi, dogru bir yere kadar etkileniyoruz artik ama sinema sektorunden gecti asil olay o. Yoksa bugunun edebiyat dunyasinda bile ne "mindblowing" eserler var, sci-fi olsun, fantasy olsun, baska birsey olsun. Elbette iki mediumu bir tutmuyorum ama su son 10-20 yilda Nolan filmleri ve birkac film haric insani etkileyen film var mi? Tartismayi oraya cekmeyelim ama zamaninin ne Kubrickleri neleri varmis; bugun sinemada izledigimiz 5 seyin 2 si reboot 2 si super kahraman 1 i de iste rastgelirse farkli birsey.

Yoksa ben bu yasimda - dusunemedigim cok seyi dusunebilen insanlarin yarattiklari eserleri gorunce keyif aliyorum, yasama zevkim artiyor. Illa hayati sorgulamak degil ama ne hayalgucleri var dusununce. Ne bileyim en basitinden , 68'de Space Oddysey izlemek, 77'de Star Wars, 99'da Matrix izlemek filan bunlar sadece teknolojiyle wow veren seyler degillerdi elbette. Ne yalan soyleyeyim sinemada en son bu duyguyu Interstellar'da aldim ben. 

Eglencenin uzerinde baska seyler ariyorum, sinema sektorunde o yuzden heyecan yok diyorum. Yapacak birsey yok. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk fragmanda Alice in Wonderland göndermelerini kör göze parmak sokar gibi, sıfır mesafeden itfaiye hortumunu ağıza sıkar gibi öyle boca ettiler ki artık fragmanda ne görsem ciddiye alamıyorum.

Jupiter's Ascending yada Cloud Atlas gibi iki dandik filmden sonra özellikle.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...