Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Matrix Resurrections (2021)


progamer

Öne çıkan mesajlar

Neo neden bu kadar silahlı lan? Matrix 7'ye mi geçmişler o yüzden reset mi yiyor, nerf'lemişler mi? 7. versiyon diyip de ama the one aynı tip çünkü Keanu hehehe yapmasınlar. Ya da nasıl bi senaryo yazmışlar da Neo silinmemiş, zor iş ya iyi olması. Oracle'ı değiştirdiklerindeki gibi sıkıp geçerlerse üzücü olur. Neo bi şekilde şu Merovingian gibi kalıcı bi parçası mı oldu acaba, ki o da cast'ta zaten yine. Ama Smith ile Morpheus gg. Morpheus'u zaten Matrix Online'a harcamışlar heralde baktım da. Zaten şu an cast'de görünmüyor, onun yerine yeni bi siyahi eleman var.

Baya bi eğilip bükülmece var gibi, ama heyecandan çok tedirginliğim had safhada. Neo değil de John Wick gibi görünmesinden de pek hoşlaşmadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski filmlerin renk paletinden farklı mı , yoksa bana mı öyle geldi ? Havası değişmiş eskiye sadık kalmamış sanki. Veya ben çok fena uyduruyorum.

Benim de beklentim yok. Bu yıla kadar hala ara ara açıp izlerim üçlemeyi. Diyalogları durdurup durdurup düşünürüm bazen, bazı kısımları cidden şiir gibi.

 

Ama 4. yeni film iyi olur da haksız çıkarım/çıkarız inş. Yoksa "DOGS and FAMILYYY!!1 " diye bağırsa şaşırmayacağım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 saat önce, Sam dedi ki:

keanu ile carrie anne'den şüphem yok da vaşovski'ler 20 yıldır karavana sıkıyor, hem heyecanlandırıyor hem de tedirginim. hayırlı olsun.

tekrar bir ondan sunu, bundan bunu esinlendim filmi yapmak icin 20 sene iyi sure aslinda.

ben de agent smith gormek isteyenlerdenim. pek hatirlamiyorum da smith'i shift+delete'lemislerdi sanki? gerci neo donuyorsa o da doner?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...