Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The White Lotus (2021) - HBO


eldar

Öne çıkan mesajlar

Bu diziyi bayağı beğendim hatta sağlam güldüğüm yerler de oldu, ama kendine has bir tarzı var. Bu ne lan diyeni de anlarım. Sürekli tansiyon verip gerginliği dağıtmadan devam ediyor.

Zengin beyazların bunalımları temalı, oyuncular iyi seçilmiş. Özellikle Jennifer Coolidge döktürmüş. 

Diziye çok iyi giden açılış müziği:

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muzigin konulmasi iyi olmus. inanilmaz iyi. herkes hastasi olmus. ben de telefona koydum. traileri da koyalim zira trailersiz vizyon threadi komik olur
 


acikcasi trailer beni ikna edememisti. pek parlak bir trailer da degilmis izleyince onu anladim. fakat havasini eksiksiz yansitiyormus. lodge 49'in havasi var diye bir yorum okuyunca giriseyim dediydim. pek oyle degilmis ama haklilik payi da varmis. bazi acilardan epey benziyor. seneler once yine HBO'nun enlightened'i izlemis olan varsa birebir o hava. fakat onun aksine agirlikli olarak komedi ve beklenileni devamli teslim ediyor. bu mike white inanilmaz bir adammis.

dizi hawaii'de mi ne luks bir resort'da geciyor. konuklarin ve calislanlarin derdini s... kategorisi dahil dertlerine, acayipliklerine, kendilerini soktuklari durumlara guluyoruz. zengin beyazlar disinda da ana karakterler var. mesela benim favori karakterim otel muduru armond. armond abimizi iki cumlede anlatmasi zor. adeta yasayan rollercoaster. anlatilmaz, yasanir bir karakter diye tembel kalibina sokayim. spa'da calisan, emeginin, essiz empatisinin karsiligini bir turlu alamayan siyah abla var. jurnalci olmaya calisken kendini zengin piciyle balayinda bulan trophy wife alexandra daddario var. zengin picini inanilmaz oynuyor herif bu arada, helal olsun. zengin arkadasinin ailesiyle tatilen giden minority woke uni ogrencisi var. bu abi birbirlerine katalizor olacak karakterler yazmayi iyi biliyor.

cok guzel deneyimdi ama antoloji yapacaklarmis. ama diyorum cunku sirf tuttu diye antoloji olup da begeniyi surdurebilen bir dizi bilmiyorum. umarim zoru basarirlar ne diyeyim...

sirf armond icin izlenir. ama iyi oldugu icin de izlenilebilir. nuansli komedinin bu kadari herkese gore degil onu da not duseyim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Destek attığın iyi olmuş arada kaynamasın dizi. White hem senarist hem yönetmen, bence bu işte tam kafasındakini yapabilmiş, sanki etrafında tanık olduğu şeyleri dramatize edip kurguya çevirmiş gibi bir izlenime kapıldım. Modern taşlamaların beceremediğini becermiş. Sadece fazla mı güncel diye merak ediyorum, 10 sene sonra izleyen biri için konular hala anlamlı olacak mı bilemiyorum.

2. sezonda bu formül tutmaz. Başarıyı farklı isim ve konseptli bir şeye çevirse daha iyi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

armondun ölürken sırıtması aehyhuaf şanına yakışır check outladı partileyerek. daddo çok iyi oynamış bu kadar bekleyemiyordum. jennifer teyze zaten akıyor. daddonun kocası da zengin piç rolünde baya iyiydi kafa atasım geldi şerefsize demek ki çok iyi oynadı

tüm personel bizim yatla gelen ana kadro tarafından patlatıldı, başkan öldü, native genç hapis, spacı teyzenin iş yattı. anafikir zengin beyazlarla aşık atmayın sıçarsınız (literally asd)

2. sezon yine aynı yerde farklı misafirlerle olacak herhalde bakalım nolcak, armond yerine random bi tipi koymuşlar sonda el sallarlarken, tipinden belli o elemandan iş çıkmayacağı eğer 2. sezon manager o olacaksa. spa teyzeyı manager yapsalar daha ilginç olabilirdi 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

"We would go somewhere different because there's no way we could be able to afford the Four Seasons in Maui, not in a pandemic," White says. "So yeah, it would have to be The White Lotus: Kyoto or something. Which would be fun too, because we could get into culture clash ideas and stuff like that. So I would definitely do it and I'm waiting to get the word from them."

bu isin sonu white lotus marmaris

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, quixef dedi ki:

Daddario nun memintoları görüyor muyuz görmüyor muyuz, bu kritik bilgiyi alabilirsem sevinirim

Gay ass licking, scat ya da elde cuk ve tasak verelim.. 

Sacmalik derecesinde hetoroluk harici hersey serbeste dondu yapimlar. gay ise yapan-oynayan sinir yok mk.

tiksindim artik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

biraz gec olacak ama sezon 2'yi yeni bitirdim. neredeyse tamamen farkli karakterler ve farkli otel gayet de oluyormus.

yine keyifti fakat ilk sezon kadar komedi olmaya calismiyor mu, yoksa onun kadar komik mi degil kararsizim. baslarda jennifer coolidge formullestirilmis tuhafliklarda diye biraz soylendim ama haksiz cikardi, odulunu yuzume vurdu, bravo. murray abraham muhtesem bir abi. tutarlilikla, cabalamadan muthis.

ilk sezon nasil sartladiysa mutlaka biri olmeli diye izledim. bir baska aradigim sey de otel muduruyle vucut bulmus komedyaydi. mudire iyi basladi ama guldurmek icin orada degilmis. ben daha bir gulmek istiyordum bu diziyle. komedi yine orada ama bu sefer farkli sekilde guzellik kovalamis sanki. aradigini bulandan hakkini bulana final gibi final...

muzik yine alistigimiz gibi harika. bu kadar iyi ozgun muzigi varken sezon finalinde arrival filminden, iyi bilinen bir parcanin kullanilmasina anlam veremedim.

sezon 3'de sezon 1'den donecek karakterler olacakmis gibi yazip cizmisler. mekan tayland'mis. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...