Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sifir M1 Macbook Air 8/256


paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Bavul ticareti yapan yapar niye takılıyorsunuz ki buna? Serbest piyasa ekonomisi.

pt.com.tr bu arada öğretmen/öğrenci indirimi fiyatı üzerinden veriyor. Piyasadaki en ucuz apple premium reseller adamlar, yarışmak pek mümkün değil. Kampanyaları da stokları olduğu sürece devam ediyor bu arada. 3-5 günlük bir şey değil.

Şu an pek karlı değil yurtdışından bir şeyler getirip satmak, kurlar memleketteki saçma vergileri dengelediğinden kafa kafaya geliyor. Garanti de işin içine girince kimse yurtdışı ürün almak istemiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 1,5 senede 4 kalem urun aldim pt'den. Bir seferinbde checkout da belge yuklemedik hemen arayip maille istediler. Fatura ismi ile de ogrenci belgesindeki ismin ayni olmasini istiyorlardi, fatura bilgilerimi farkli vermeme ragmen ibraz ettigimiz ogrenci belgesinde isim farkli diye faturalandirmadilar istedigim sekilde. 

Demek vermesek daha iyi olacakmis, enteresan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@KHaRoN pt.com.tr için söylüyorsan ben de tablet aldım bu sene, sisteme yüklememi istediler dediğin gibi. Apple.com/tr üzerinden yaptığım alışverişi yazmıştım sana cevap olarak. Spesifik olarak pt.com.tr'den bahsettiğini farketmemişim.

Düşününce apple'a çok fazla para vermişiz bu yıl içim acıdı ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

satmaktan vazgectim, bunu mobil station olarak kullanmaya karar verdim. fansiz alet sivi sogutmali 6700K'nun agzina build timelarda sicti. 40 dakika build alip env kurup full cpu kullandim, %1 gitti sarj. boyle bir sey olamaz. konu kilit pls.

paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...