Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Scout Sunny okul çantası (ilkokul için)


paramecium

Öne çıkan mesajlar

Dolap da olsa 4 dersten ödevin olunca bir dünya yük taşıyorduk ilkokulda. Lisede ödevleri okulda yapmaya başlayınca kurtulduk hamallıktan, o zaman da dolap yoktu ama sıranın gözünde bırakıyorduk kitap defteri, sorun olmuyordu hiç.

Sabahçı/öğlenci olan okulda hiç okumadım, o zaman dolap vs problem olur belki.

Çocuk şeker alsan tabi ki mutlu olur ama verdiğin örnekle bir değil, kaç kişi o çanta yerine 50-80₺ 'lik çantaları kullandı da sağlığından oldu? Ben kendime kamping çantası alcak olsam da 800₺ para vermem, o ayrı konu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

meraklisi alir belki de su cok saykodelik bi reklam degil mi ya. adamlar like/dislike yorumlari kapatmislar ztn.

bunun 2. eli 800 ise sifiri ne acaba. bir de bazi seyler icin out of boundary harcama yapilir cocuk icin ne bileyim STEM seti al 2 bin tl ye, robotix bilmem ne al, lego bile al da, canta abi bu, yanlis yerden mi baslandi acaba.

hayirli satislar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 dakika önce, reyou dedi ki:

bunun 2. eli 800 ise sifiri ne acaba. bir de bazi seyler icin out of boundary harcama yapilir cocuk icin ne bileyim STEM seti al 2 bin tl ye, robotix bilmem ne al, lego bile al da, canta abi bu, yanlis yerden mi baslandi acaba.

Bak işte bu konuda fakir kafasıyla düşünüyosun...

Adam çocuğuna 2. eli 800 liralık çanta alacak kadar özeniyorsa dediklerini zaten çoktaaaan almıştır. Çantaya harcanan para başka bir yerden çıkmıyor. Onların bütçesi ayrıdır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abiler biraz türko usulü düşünüyorsunuz. mesela sallıyorum almanyada bir yasa vardır, diyordur ki gece karşına çocuk çıkarsa çarparsan çocuk suçlu olur. ama din 58124 safety standard'a uygun bir çantası olmasına rağmen şöför hala çocuğa çarptıysa demek ki şöför suçlu çünkü çocuğun görünmeme şansı yok. ya da danimarka sağlık sistemi diyordur ki çocuk eğer küçükken bele zarar vermeyen x y z standartlarına uygun çanta takmadıysa ileride belle ilgili sağlık sorunlarını karşılamayacağız, vs vs. yani tüm bunlar sandığınız gibi "kayışı konforlu o yüzden 800 tl" diye değildir çok yüksek ihtimalle. şimdi bizde böyle bir bilinç, DIN gibi çalışan bir TSE olmadığı için biz bunlara aşina değiliz ama adam devlet olarak bir sırt çantasının üstündeki reflektörün boyutunu dahi standarda bağladığı için büyük ülke olabiliyor işte. halkı da gidip hee devlet din 58124'ü koymuş, bunlar daha iyi biliyordur o zaman buna uygun sırt çantası alayım diyebiliyor bu sayede.

parası olan birinin 2. el satmaya tenezzül etmeyeceğini düşünmek de garip. çöpe mi atsın? bedavaya verilecek bir şey değil bence.

ha onun dışında paramecium postlarından bildiğimiz kadarıyla ne aldığını bilen bilinçli bir tüketici, belli ki imkanı da var, tabii ki de mümkün olan en doğru ürünü almaya çalışacak. 800 tl dediğin 80 euro yapıyor, öyle aşırı bir para değil. özel okul ücretleri ne kadar mesela biliyo musunuz. gidip bunu mu alacaktı çocuğuna adam 

73527e9d8ea9de414c5eccf6b484b4c9.jpg

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kahve ağzı parası olan satmaz lafına yorum bile yapmak istemiyorum da abi bizim okulun yarısında jansport marka çanta vardı herkes hatırlar burdan, dandiği de vardı bir de kadife gibi kaliteli modelleri. İyisi 700 küsür dandiği 250 küsür olmuş. Neyi tartışıyorsunz ki, çanta belli ki taş gibi senelerce dayanacak 250 liralık boktan Nike çanta alıp 1 sene dolmadan parçalanması daha mı mantıklı? Ulan patide bile böyle yorumlar okuyorsak şu sokak röportajlarına boş yere kızıyormuşuz vay arkadaş 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dediğim gibi, çanta ekonomik tamamlamamış. Sonuçta 4. nesil i5 işlemci ile benim için aynı statüde bir ürün. 

3 saat önce, reyou dedi ki:

meraklisi alir belki de su cok saykodelik bi reklam degil mi ya. adamlar like/dislike yorumlari kapatmislar ztn.bunun 2. eli 800 ise sifiri ne acaba. bir de bazi seyler icin out of boundary harcama yapilir cocuk icin ne bileyim STEM seti al 2 bin tl ye, robotix bilmem ne al, lego bile al da, canta abi bu, yanlis yerden mi baslandi acaba.

STEM setleri var, basit kodlama için robotçukları var, Lego konusuna girmiyorum bile(!), her ay min 7-8 kitap alıyorum (onlar için ayrı kitaplık yapmak zorunda kaldım), ebookları saymıyorum, arzu ettikleri kurslarına gidiyorlar, arzu ettikleri sportif faaliyetlerine gidiyorlar. Merak etme, gönlün rahat olsun bu konuda ?

Kimine göre beyaz yaka profilinde olabilirim ama imkânım (zaman ve para) dâhilinde doğru ürünü almayı tercih ederim. Kaleminden silgisine, kalem ucundan boya kalemlerine kadar araştırırım. Aldığım ürünlerin de çok şükür hepsinin ömrü uzun oldu. Özellikle çocuklarda ergonomiye önem veriyorum; duruş bozukluğu ve kullanım rahatlığı önemli benim için. Mesela çantadan çıkan defter ve kitapların yamulup uçlarının kıvrılmasını sevmem. Çocuk tertip ve düzene küçükken alışır diye düşünüyorum. Bu çanta bunu sağladı en azından ?

Biri güneş gözlüğü alırken takıp nasıl durduğuna bakar, ben çerçevenin malzemesi ne, gözlük camının specleri ne, camın rengi ve ışık geçirgenliği araç kullanımına uygun mu diye bakarım. Sizin için gereksiz olabilir ama 'klima alırken ne alayım' veya 'toprak hattı nasıl olmalı' konularına cevaplar bu harcanan zamanın neticesinde sizin için cevaplanabiliyor ?

Neden satıyorum; malum beyaz yaka değilim ? Şimdi yeni çanta alacağım ve bir miktar parasını karşılamak için eski olanı da satmak istiyorum. Sizin için saçma olabilir ama en az 5-6 sene rahat kullanacağı başka bir çanta alacağım.

Fiyatı sıfır ürün fiyatına göre belirledim,

ürünü direkt getirtemiyorsunuz zaten artık. İhtiyacı olan, düşünen biri olursa da bir şekilde anlaşırım; şu ortamda fiyat konusunda ne kimseyi kırdım, ne de beni kimse kırdı.

Saygılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

20 dakika önce, Fistan dedi ki:

iyi kırmazsan 100 lira vereyim çantaya. yeğenim 2. sınıfa geçti, geçen sene okula gidemedi pandemi nedeniyle. 2. sınıfa 2. el bi çantayla başlasın

Üzgünüm. Senin bende kredin yok ?

Saygılar.

paramecium tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...