Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2021 - 2022


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Pozisyon üstünlüğü net fenerdeydi. 4-5 tane daha atardı. 

penaltıya gelince yok destek eli vs hikaye ama çalınmıyor bunlar fenere. Eminim beşiktaş/gs defansı yapsaydı kural o zaman penaltı derdi bir şekilde. Giresun maçında türkiyenin en cin hakemi cüneyt fenerin ilerde yakalandığını görerek hemen bitirdi. Burada penaltı verilmiyor. Yani gridir pembedir yeşildir tüm pozisyonlar fenerin lehine bir şekilde yorumlanıyor sonlandırılıyor.  Ben büyük takımın anadolu takımı gibi 30-35 topla oynamasını kabul etmiyorum. Geçen senede demiştim bunu yok erol şöyle böyle takım iyi vs dediler, takım 3. oldu. Yine aynısını söylüyorm gene savunacaklar. Hakemler şuanda olduğu gibi iteklemezse feneri bjk-gs arasında geçer şampiyonluk. ts süpriz. fb piyasada olmaz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, TheGreatWall dedi ki:

Beyler hakem uzerinden yada tek mac/pozisyon uzerinden degerlendirmek yanlis feneri. Fener bam bam bam diye top oynuyor. Eger Ali baskan takimin hocanin arkasinda durursa 3-5 yil dominasyon ve avrupada belirli basarilar gelebilir. Turk hocalarin devrinin bittiginin gostergesi olacak bu yil. 1-2 hoca haric tabi. 

ve sonra playstation'ı kapatıp yattı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu iddia birkaç gün önce de atıldı ortaya twitterda, yalanlama gelmedi ama çok saçma geliyor koskoca camia girip online işlemlere mailden iban kopyalayıp ödeme yüklemiyordur herhalde. düşünsene muhasebe departmanındaki muhabbeti;

- hüseyin abi empolinin son takdisi unutmuşuz göndermeyi mail atmışlar, online işlemlerden adamların şu ibana yüklesene 831.929,50 euro alinin onayına düşsün

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrulama geldi kulüpten @Liebe

“Son birkaç gün içerisinde Hollanda Gelderland bölge mahkemesinde kazandığımız bir dava üzerine dış basın kaynaklı olarak dijital ve yazılı mecralarda gündeme gelen bir haber ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur. 31 Ocak 2019'da, İtalya'nın Empoli kulübünden transfer ettiğimiz Miha Zajc'ın transfer ücretinin 830.929,50 Euro'luk son taksitinin, Empoli'nin banka hesabına yatırılması adına 30 Eylül 2020 tarihinde işlem yapılmıştır.

9 Ekim 2020 tarihinde Empoli FC'den gelen ödeme talebinin ardından fatura adresini araştıran Kulübümüz yetkilileri, söz konusu miktarın Hollanda merkezli bir araç alım-satım şirketinin hesabına geçtiğini saptamış ve şirketten bu miktarın iadesi talebinde bulunmuştur. Kulübümüz, Hollanda merkezli şirketin geri ödemeyi reddetmesi sebebiyle hızlı bir şekilde Hollanda yargısı nezdinde ilgili şirket hakkında şikayette bulunmuş ve ödenen ücretin iadesi talebiyle mahkemeye başvurmuştur.

4 Ağustos 2021 tarihinde, Hollanda Zupthen'deki Gelderland bölge mahkemesi, bahsi geçen şirketin kulübümüze geri ödeme yapmasına hükmetmiştir. Geri ödeme süreci başlatılmış ve bu doğrultuda ilgili şirket nezdindeki tüm hukuki yaptırımlar kulübümüzün lehine gerçekleşmiştir.”

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay gerizekalılar ya inanılır gibi değil, koskoca kulbün hiç mi ödeme prosedürü yok? vizyon reisten bu kadar rezillik de beklemezdim, bizzat koç holdingin en büyük şirketlerinden birinin muhasebe departmanındaki disiplini gördükten sonra özellikle şaştım kaldım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi oha ya, tek kalemde 890k euro. bu ne büyük salaklık... yok dava lehimizde sonuçlandı vs alan tüymüştür bile. Yanlışlık falanda yok ayrıca bildiğin dolandırıcı empoli kulübünün mailına benzer bir mail adresi alıp hazırlanmış. Daha önceki iban ı dikkate almayın son taksidi buraya yatırın diye. Bunu yapan adam sana geri verirdi paranı kesin...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, sardalya dedi ki:

oha, alici adi isteniyor aslinda banka transferlerinde ama bazi bankalar bunu kaale almiyor.

Yurtdışı transferlerinde alıcı adı mutlaka olmak zorunda. Hatta ithalat bedeli vs. ise fatura bile isteniyor. Burada büyük amatörlük olmuş.Swift kodundan yada giden bankadan da mı anlayamamışlar. Muhtemelen zaten Hollanda bankasına gitmiştir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, sardalya dedi ki:

ben transferwise'dan macaristana yaptigimda yanlis alici adi ile gecmisti para. alici bankaya bagli, isteseler bile alici kontrol etmeyebiliyor.

 

Seninki sanırım western union tarzı ödeme türü kontrolü çok yok onların. Fenerin yaptığını bankadan yapabilirsin yüklü miktarda olduğu için onlardada dış transfer ekibi kontrol eder.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya groyskoys acayip eğlence konusu olmuştu (haklı olarak). Şu konunun üstünün kapatılması kötü oldu ya.

Halbuki ben Dereağzı'nı arayıp ''Hakkınızda Fetö soruşturması var. Kasanızdaki bütün altınları ya da Atilla Szalai'yi bir çöp konteynırına bırakmanız lazım'' demek istiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, sardalya dedi ki:

ben transferwise'dan macaristana yaptigimda yanlis alici adi ile gecmisti para. alici bankaya bagli, isteseler bile alici kontrol etmeyebiliyor.

 

bu şöyle olabilir bizim havaleye benzeyen bir durum ile. sen transferwise ile alıcı adı soyadı +oradaki banka adı+hesabı vererek gönderiyorsun. transferwise senden parayı almış oluyor sonrasında transferwise macaristandaki kendi banka hesabından sadece bank name + account ile ilgili kişinin hesabına parayı aktarıyor. ad soyad vs sorulmuyor. 

Kişiden kişiye isimle para transferlerinde alıcı adı soyadı hayati derece de önemlidir. Belirli toleranslar var. örneğin ad+ soyad yani full name en fazla 3 harf yanlış olabilir. veya string matching algoritmaları var distance bakan jaro wingler vs gibi belirli toleranstan sonrasını kabul etmez mevzuata ters olabilir. 

transferwise ı bilmiyorum ama wu da kontrol çok fazla bu arada. hepsini şurada yazsam sayfa dolar, siz bana verin paracıkları ben iletirim

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...