Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2021 - 2022


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Marquezetto dedi ki:

Aynı şey frankfurta olsa goldü aq, verirlerdi. Şu tamamen ibnelik gibi geliyor bana. Hem zaten bu kurala ne kadar dikkat ediliyor, nerede ediliyor. Çok nadir uygulayacakları tutuyor. Dünkü uygulama da tamamen ibnelik bana göre. Ya da ben cahilim bilmiyorum, düzgün takip edemiyorum futbolu.

hayır avrupada kural neyse onu uyguluyor hakemler. Türkiyede büyük takımlar varsa onların lehine gelecek şekilde uyguluyorlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trde bi tsyd kupası mı neydi onda da atmışlardı böyle deneyelim babında heralde bir de inter’in katıldıgı bi turnuvada izlemiştim eskiden. denildigi gibi oyun ici penaltıyı tek vuruşa indirmek mantıklı bencede. ceza sahasına girdi girmedi muhabbeti olmaz. ceza sahasındaki o yay da kalkar böylece sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her sene ayni fener 2 adam alip 2 galibiyet alinca direkt sampiyon ilan ediliyor. Taraftarin gazi aliniyor. Ali koc gucu, elestirilememesi veyahut kucul harflerle cikan ciliz sesler dogruyu bulmasini da engelliyor takimin.

Ligde 5. Mac fenerin attigi gol sayisi 6. Yani baska hicbirseye gerek yok. Berishayi biri ovuyordu burda net soyledim, twentedeki enes unal diye aslinda cop zayif ligde kral. Tr de mucadale herzaman var ve adam kayboldu gitti.

Pereyra boyle giderse ilk yariyi goremez. Mesuttan cacik olmaz. Valencia sakat olmadigi surece asla disarda birakilamaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...