Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2021 - 2022


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

İlk golümüzü yan hakem çok fena yedi. 

Antalya klasik iğrenç 0 0 olsun eskaza atarsak 3 puan bizim olsun futbolunu iyi oynadı kilitlediler baya bizi ama valencia girince darmadağın oldular. Yine de puan şansı geldi ayaklarına da şans gülmedi. 

Szalai nin pozisyon penaltı değil gibi o kadar ince ki yani ne desek boş,  bunu anlayabilmek için her futbolcuya çizgi teknolojisi gibi bir  sensör koymak lazım sdgdsf.  Szalai 98 milyon pound falan bu arada 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Santrfor + sol kanat işi çözer ama ali koç yönetiminin artık bende güven duygusu 0. Caulker transferi, üstüne hocamız hazır geldi geliyor denirken perreira nın gelişiyle  Caulkerın üstünün çizilmesi yönetimdeki plansız programsızlığın kanıtı oldu. Önceki yıllarda da transfer yapmayacağız denilerek çöpler dolduruldu gaza gelinip, rastgele Mehmet aga takılıyoruz. Hesap kitap işini beceremediğimiz için Forvetsiz helsinki deplasmanına gidiyoruz, bienvenue bile yok kadroda o kadar aciz yönetim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başkan her konuştuğunda illa kendini bağlayan gereksiz bi söz ediyor. Sezon başı gazetecinin biri TD için Bielsa ile görüştünüz mü dedi, "yok ama o kalibrede bakıyoruz" dedi, kendini bağladı gelen VP (ki benec iyi hoca).
e 3 senedir ST sıkıntı var bu takımda. "bakın Ağustos sonlarında kimler düşecek piyasaya " dedi, Şörlodd peşinde koştu 3 ay fısss, şimdi sağa sola isim ST var mı diye saldırıyorlar. Ya en baştan beklentiyi kendi arşa çıkarmasa "ahanda TD VP, kadroyuda o kuracak " dese şimdi iyi köyü kadro tamamdı. Muhtemelen TD işinde nasıl çıtayı yukarı koyup VP açıkladıysa ST de muhtemelen veteren bi 32+ bulunur son dakikada. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ünlü isimleri zorlamıyordur umarım.

bıktık arkadaş. çok mu lazımdı sanki mesut.(öyle yada böyle katkı sağlayacağını düşünüyorum gerçi ama gerek yoktu)

bilindik biri olmasına gerek yok. yaşı geçmiş olmasın , mümkünse szalai , pelkas seviyesinde 2-3 adam alabiliyorsan al yoksa transfer yapmış olmak için yapmasınlar artık.

forvet çok iyi çıkmazsa zaten ben sezon içerisinde valencia'nın 1.forvet olacağını düşünüyorum.

sol kanada ilk 11 oynayacak adam alsalar bile yeterli.

önemli olan eldekileri satabilecekler mi? 10 tane oyuncu kadro dışı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takımların çoğu Avrupa'da devam / tamam durumuna göre adam almaya çalışacak. Kadrosu şişmişler bütçeden tasarruf için satılık/kiralık verecekler. Sezona başlayıp kendi liginde dağılan takımlar ya da kervanı yolda düzeriz diyenler adam alacaklar. 31 Agustos'a kadar herkes son dakika kovalayacak. Birde bazen bu transfer işleri domino etkisi yapar. Sallıyorum Atletico Napoli'den X alır, Napoli Genoa'dan Y yi, Genoa gider Basel'den birini alır yerine.vs.vs.vs. O yüzden bize muhtemelen birini kaskallayacaklar gibi durmuyor değil. nasip

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce, Gangren dedi ki:

Thiam, Sadık gitti.

Caner, Sinan, Zanka gider.

Dirar kalır. 

Caner Rize olur bence. Sinan'da Antalya ya da Göztepe olabilir. Son dakika yüksek maaşı vereni beliyorlardır. Zanka kalan son sene sözleşmeden koparabildiğinin çoğunu almak istiyordur. DÜnya kupası var MT oynamak isteyecektir.
Dirar bedevisi muhtemelen tamamımı istiyordur alınca zaten FRA yada BEL yapar. Madem hepsini alacak kalsın çürüsün son senesi zaten. Nargile falan içer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...