Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2021 - 2022


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

On 28.07.2021 at 15:56, kizillelma dedi ki:

 

 

ali koçu kendi silahıyla vuran SAÇ, helal olsun: 

28 Temmuz TFF Genel Kurulu Ankara;

Konuşmacı Ali Koç:

"Yayıncı kuruluş ile 21-22 sezonu için bir anlaşma yok, bu nasıl olabilir! Ligin 5. haftasında anlaşma sağlanıyor. Geçen sezon da böyle oldu.”

1 Ağustos Habertürk yazarlar köşesi

Yazar Serdar Ali Çelikler:

"14 gün sonra ilk maça çıkılacak ne asıl santrafor var ne kanat forvet ne kenar oyuncusu, ne de 8 numara.. Çer çöp hala kadroda. Bu nasıl olabiliyor? Başkan dün "3 kesin, mümkünse 4 transfer yapacağız" dedi. Ligin 4. haftasında ancak yetişir herhalde."

Yazı bu kadar...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 saat önce, benjani dedi ki:

üçlü defans bizi zorlayacak gibi.kanat bekler çok verimli değil, stoperde de atilla dışında güven veren yok.

Aynen katılıyorum. Tabi zorlar kanat bekler neye dayanarak pereyra 3 4 3 deniyor anlamadım. 3 4 3 ün en önemli yeri kanat bekler zaten ve fenerde 2 kanat beki de yok. Ancak 2 tane rosier tarzı kanat bek ve 1 kesin net santrafor olursa fener çok iyi oynar bu 3 4 3 ü ama bilmiyorum nasıl belirliyorlar bu stratejiyi. ayrıac sol sağ forvette golcü olmalı bu sistemde fakat eldekilerden valencia ve pelkas bu işi halleder gibi geliyor bana tabi ki sakatlanırlarsa onların da kesinlikle alternatifi yok sol ve sağ forvet olarak 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ek olarak Serdar dursun 4-3-3 sisteminin hiçbir yerine uyan bir adam değil. işte böyle boşa gidiyor paralar. 

4-4-2 , 4-1-3-2 bunlarda anca kullanırsın. 

önce oyuncu alıyorlar sonra hoca getiriyorlar, getirdikleri hoca eldeki oyuncuların en uymayacağı sistemi tercih ediyor. Sonra hoca haklı olarak 4 net transfer daha istiyor. Sonra niye kulüp batıyor. Ah be tosshack sen ne büyük hocaydın diyerek bitiyorum sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okadar da değil beya. Ali koç beni ciddi derecede hayal kırıklığına uğrattı. Futbol konusunda akıl hocası kim merak ediyorum. Bone laorx benzeri birileri ancak bu kadar kotu fikirleri verir, ancak bu kadar doğruya geç döndürür. Hatalı karar alıyor, doğruyu bulana kadar is işten geçiyor. Şimdi net 3 transfer gelmezse şampiyonluk da gidecek yine. 

Nasıl bu kadar karman çorman bir kadro planlaması yapılır ve takımda atletik oyuncu sayisi az tutulur. Artık devir atletik oyuncular devri. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...