Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

kerem'i dinlendirmesini anlıyorum milli maç,fener maçı üstüne avrupa maçı derken üst üste çok fazla maça çıktı ama cicaldau ve feghuli yi kesmesi çok saçma oldu.ikisinden biri kesin sahada olmalıydı.hatasını anlayıp 2. devre oyuna aldı bunları ? zaten haftaya kendi sahamızda altay ile oynayacağız sonra ki hafta avrupa maçı var dinlendireceksen o hafta dinlendirseydin oyuncuları.bir de oğulcan vardı ya bu adam için baya tantana çıkardılar kadroya bile almıyor.

babel ısrarına ise bir şey demiyorum. umarım yönetim terim'i dinlemez ve sözleşmesini uzatmadan yollar.hatta devre arasında parası neyse verelim gitsin mümkünse 

trabzonspor şampiyon olsun diye 3 büyük takımda elinden geleni yapıyor resmen.

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar net doğrandığımızı hatırlamıyorum ya ? hadi fb maçında pozisyonlar biraz tartışmalıydı kötü hakem kurbanı olduk,malatya maçında da rezildik diyelim ama bu maçta hem attığımız golde hem de penaltıda bildiğin art niyet vardı ya. penaltı pozisyonunun aynısı ilk yarı oldu vermedi, bizim attığımız golde neredeyse 3 dk var kontrolü yaptı çok net pozisyon olmasa eminim onu da iptal edecekti.hakemler hakkında çok konuşmayı sevmiyorum da bu maçta bildiğin doğrandık ya. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün takımların Avrupa maçlarının hepsini izledim nerdeyse. Açık ara en en kötü bjk. Hele İlk Ajax maçıydı galiba Kenanın verilmeyen golü olan maç. Hayatımda böyle rezil olunan maç hatırlamıyorum. Fener de gayet iyiydi aslında ama Fenerde ruh eksik. Gs çok maçta zevksiz oynamasına rağmen ruhla oynadı. Bu kadro ve bu oyun West Ham tarzı bi canavar çıkmadıkça iş yapar bu turnuvada. Tebrik ederim.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Galatasaray 2021🦁2022 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...