Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Mustafa muhammedi beceriksiz satis teknigi ile tamamen bitirmeseler bu adam is yapardi fekat suanda cagne olmayinca takim net gol pozisyonuna giremiyor. 

Suanda kacirsa da tartismasiz gs nin forveti cagnedir ne mohammed ne halil. 

Umarim ders almayan ders veren ft bir an once tukurdugunu yalayip 1 hafta once yediklerini yutup oyuna alir. Sonucta gs nin iyiligi icin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terim'in oynatmaya çalıştığı oyunda bekler kötü olduğu sürece isterse forvet ronaldo olsun yine gol atamayız.sacha boey ve marcao dönene kadar işkence devam eder sonra terim transfer dönemini işaret eder. 2 defansın ikiside top yapmada kötü olunca baya sıçıyoruz marcao şart, ataklara çıkarken de kanatlar içeri girdiği için beklerin rolü yüksek ama ikisi de kötü oldu mu hiç bir anlamı olmuyor. fenerbahçe gibi 3 lü defansa dönebiliriz belki  sezon başı uefa maçlarında denemişti ama baya hüsran olmuştu ama yeni transferler ile belki daha etkili olabiliriz.3 yıldır aynı işkenceyi çekiyoruz olmuyor işte hocam vazgeçme zamanı geldi.

defolu işte oynatmaya çalıştığın taktik olmuyor hocam anla artık. ilk geldiği sene ve sonra ki sene gomis,feghouli ve belhanda'nın ekstra oyunlarıyla kazanıyorduk ama şuan o oyuncular gibi şapkadan tavşan çıkaracak oyuncular da yok genç oldukları için de çabuk düşüyorlar oyundan.en kötü şu kadroya seri'yi alsalardı keşke defansif olarak iyi oyuncu değil ama geriden çıkaracağı toplar çok işimize yarayabilirdi. 

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem sağ olsun engelledi gol atmamızı, bir penaltıyı yemesini geçtim Cannavaro gibi girdi araya (kırmızılı hakem, Marsilya kalesi, 7 numara Kerem arkadan gelen boş kaleye vursun diye topu arkaya çıkartıyor kaleci açılmışken.)

 

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gol atamadan lider olduk ? aslında ilk yarı baya açık verdiler ilk yarıda değerlendirebilsek veya hakem 12. adamlık yapmasa maçı kazanabilirdik.

nelson-marcao ikilisi baya iyi anlaşıyor sacha boey de olunca sağ beki baya etkili kullanıyoruz ama taylan ve berkan hala çok sırıtıyor bence.yabancı sınırından dolayı yerlerini doldurmakta imkansız maalesef.berkan kendisini geliştirir de, taylan tam olarak terim'in istediğini yapabilecek bir ön libero değil . öylesi dünya da bir tane var oda man.city de ona farklı bir çözüm bulması lazım  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hakemler niye vara gitmiyor hiçbir maçta? Aga rizeli şutu çeken adama %100 faul var, son attığı çalımda adamı çekip kurtuluyor cagne ama dur bir izleyeyim bile yok çok ilginç. Geçen senelerde hiç böyle değildi izleyip falan devam diyordu hakemler bu sene hiç izlemek falan yok 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...