Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle takımımızı tanıyalım.

3086886_810x458.jpg

terims(1).jpg

Bir de olmazsa olmaz.

7.png?lm=1520606999

(Geçen sene de ben açmıştım. MİKEMMMEL bir sezon geçirmiştik. Kupalardan kupalara koşmuştuk. Sahada da dörtgenler beşgenler falan izlemiştik...)

Fahri teknik direktörümüz İmparator 3 senelik yeni bir yapılanma istedi taraftardan. 3 senelik yapılanma isteyen en son Ali Koç olmuştu ama onun konumuzla alakası yok. Şampiyonlar liginden haftaya eleneceğiz. St. Johnstone'a da elenirsek Avrupa'da yolumuza Konferans kupasında devam etme şansımız var. 

Transferde de bugün Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick Van Aanholt ile görüşmelere başladığımızı KAP'a bildirmişiz. Artık kısmet ne diyeyim.. Sezon bitecek biz yine "Baba bu takım ne oynuyor yea" diyeceğiz gibi geliyor ama hayırlısı be gülüüm.

(Fenerbahçe 3 transfer yapsa sevgili elmacığım bize oyuncuların annelerinin kızlık soyadlarını falan yazardı. Ben yazamam. İdare ediverin)

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stancu'yu 5'e almıştık, ertesi sene eski kulübünün başkanı "Yaptığım en iyi şey bunu 5'e GS'ye itelemekti, salaklara bak, 2'ye alabilirlerdi" falan gibi bir şey demişti ?

Youtube'dan meraktan 1-2 "skillz" videosuna baktım. Videolar yanıltıcı da olabilir tabii, ama 10 numara oynuyor, iyi frikik korner atıyor, top kontrolü iyi ama fiziksel olarak bayağı zayıf ve yavaş şeklinde bir izlenim edindim. Selçuk'un daha karşı kaleye yakın pozisyonda oynayanı gibi.

3M verilse iyi transferdi, 6 saçma geliyor bana. Bir de bir sonraki satıştan pay falan vermişiz. Hagi'yi zengin ettik heralde.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burak elmas kalkmış diyor fatih terime eleştiriler haksız. Ulan milli takım 8 yer 1 atar grupta sıfır çeker 24 takımdan 24. olur eleştiriler haksız. gs gider normal bir takım psv den 5 yer eleştiriler haksız. 

Nihat şenoru savunur, elmas ft yi savunur. Cidden yönetici zihniyeti değişmediği sürece 1 metre ilerlemez bizim türk futbolu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takımda en motive adamlar yeni transfer Boey ve sağa sola itelemeye çalıştığımız Diagne'ydi, bi de Arda, ama Arda da sadece gazda kaldı.

Terim'den öte kadro sıkıntısı var, yaratıcı adam yok, besleyici kanat yok hala takımda.

Muslera'ya ne olduysa bu sene iyice saçmaladı, ilk iki maç felaketti, bu maçta da topa vurup uzaklaştırmak yerine penaltı + kırmızı kart yedi. O pozisyona sebep olan pası atan da ayrı bir kepaze.

Boey'i sevdim ben, bayağı iyi, ofansif defansif iki yönde de iyi bekti, Van Ahnholt şimdilik pek tutuktu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro sikintisini filan gec takimin tek problemi basindaki adam. Yillardir bas bas bagiriyoruz da gorevden alacak guc yok iste. Su takimda kanatlarda Babel'in ve Arda'nin oynuyor olmasinin sebebi de kendisi. Ben gidip baglamadim Babel'e yillik 3m eurodan 3-4 yil kontrat. 

Herhangi bir oyun plani olmadigindan bir onceki yil kim goze batmissa onu transfer etmek istiyor beyefendi. Ghezzal'la Rosier'i gordu ya hemen onlari istiyor. Babel'i de Besiktas performansi istemisti icin sonuc ortada. Senol gibi FT'nin dunya futboluyla herhangi bir alakasi yok. Herhangi bir farklilik ortaya koymak yok. Zorunluluktan cikarttigi gencleri parlatmis gibi duruyor ama Kerem'in filan zoraki oynatildigini bilmiyoruz sanki gecen sanki. Ozan Kabak filan da ayni muhabetti.

Takimda ne herhangi bir kisa vade ne de ilerisi icin bir planlama var. Bu sene GS'nin teknik direktoru belli. Planlama yapilmis mi? Hersey transferle mi alakali? Transfer olmayinca tekrar Ocak ayini mi bekleyecegiz. Madem hersey senin kontrolunde o zaman sorumlusu da sensin. Yonetim filan geciniz. Takim basinda 3.5 yildir herhangi bir planlama yapamamis bir TD'un hala zaman istiyor olmasi ve taraftarin gozunde kredisi olmasini kabul edemiyorum.

Su ulkenin ve ulke insaninin ortak sorunu gecmisinde hasbelkader basari elde etmis insanlari sonsuza kadar yuceltmek maalesef. FT gitse kim gelecek tayfasi ile Tayyip gitse kim gelecek arasinda kafa olarak fark yok. 

Bu futbolcu transferinde de hep boyle. Mesela yine Muslera ile gidip 3-4 yil kontrat imzalaniyor yuksek ucretten. Halbuki zamani gelince artik yaslandin diyemiyor bizim futbol yoneticisi kafasi ki ben bunu anlamiyorum. Tamamen depreciate eden bir asset var halinde her gun, ve sen ona her sene en azindan ayni parayi vermeye devam ediyorsun. Ya adam Babel'e 3m euro bagladi saka gibi. Aynisini Sneijder'de yasadik. 5m euro bagladik yillik dusen formuna.

Su futbol kadar basit bir oyun dunya uzerinde yok. Sadece adamin fizigine filan bakarak birsey olmayacagini gormek mumkun bir cok futbolcuda, Arda olsun, Omer Bayram olsun. 

Yani o kadar eminim ki azicik rasyonel dusunebilen bir yonetim geldiginde herhangi bir klube o klup TR ligini filan yillarca supurur. Ama boyle FT hocam hizmetlerin icin tesekkur ederiz, heykelinizi bile dikmeye haziriz, ama artik sizinle calismak istemiyoruz diyebilecek bir kisi/yonetim. Transfer ederken planli hareket edip kaynaklari akilli kullanarak. Yeri geldiginde degerli asset'ini elden cikartmasini bilerek. Zamani geldiginde yildiz oyuncun bile olsa, 30+ yasindan sonra en fazla su kadar verebiliyorum sana diyerek. Bunlar acayip isler degil. Yoksa GS formasi TR liginde ilk 3 zaten. Ama ne oluyor, bunlari yapamadigin icin Avrupada 40 macta filan 4 galibiyet aliyorsun. Baya baya basit bir is cok iddaa ediyorum futbol takimini yonetmek. Dusunsense herhangi bir kar gutme amacin yok, musterin sana ne olursa olsun bagli (taraftar), ve elinin altinda her turlu medya, devlet vs imkani var ve hersey cok kotu giderse herhangi bir sorumluluk almadan istifayi basip gecebiliyorsun (ki hala sokakta saygin durumdasin). Neyse cok yazdik bunlari.

St Johnsone bizim ikinci ligde bile kume dusmeye oynar bu arada.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben asiri sikildim artik FT'den onun disa vurumu. Kim gelirse gelsin basarisiz olmasina raziyim yeterki elinden yaptigini birseyler icin ugrastigini gorelim. Mac sonlari futbol konusulsun falan filan. Su gereksiz gerginliklerden egolardan onlardan bunlardan bari fubolda kurtulalim artik. Oyun bu sonucta dunya kurtarilmiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Galatasaray 2021🦁2022 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...