Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

barca, bence 2 yi atsak 3-2 yine kazanırdı. zaman geçirmeleri de bence madrid maçını düşündüklerindendi. kötü dembele her türlü azman traoure den iyi. kerem de abartılıyor bence şuan piyasası varken satmak en iyisi, önü açık avrupa görürse kendisini geliştirebilir ama bizde kalırsa çok da gelişeceğini sanmıyorum. kafası sürekli kendisini göstermekte bu sene satamazsak kendisini salabilir

cicaldau ve morutan'da cacık, cica yine çabalıyor da morutan'ı hiç beğenmedim. hala piyasaları varken romen takımlara itelemek lazım yoksa elde patlarlar 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
On 06.08.2021 at 13:26, FuCKiR dedi ki:

Zor valla gs nin işi. Ben 3 senede toparlanmayı bırak daha da kötüye gideceğini düşünüyorum bu durumun. 30senede 1 yardımcı yetiştirememiş adama gs nin gelecek planlamasını bırakmak ve bunu kimsenin görememesi çok büyük hata ve risk. 

 

fyi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O konuda hakli ya. Benim FT ile ilgili en buyuk sikintim daha once de yazmistim guya GS'yi bu kadar dusunen bir adamin sirf kendi egosu yuzunden bir tane yardimci yetistirememis olmasi 30 senede. FT icin GS aslinda bir arac diye dusunurum hep, bugun egosunu boostlayacak baska birsey olsaydi o olurdu bunun GS ile alakasi yok. GS'yi dusunen yok daha dogrusu herkes kendi cikarinda. Yonetiminden baskanina adayindan liselisine sacma sapan isler donuyor. Burdan nasil toparlanir bilmiyorum acikcasi seneyi zaten gec bir kac sene cok akilli adimlar atilmasi lazim planli.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, Liebe dedi ki:

sana kalsa beşiktaş da açık ara şampuandı onu napçaz?

Beşiktaş açık ara şampiyon olur dediğimi hatırlamıyorum, açık arayı geçtim, benim için beşiktaş her sezon "şampiyon olacak" durumunda, tespit değil temenni bu. Her sezonda böyle olacak. 

Oysa diğer yazıda görünen köy kılavuz istemez diye örneklendirerek açıkladım. Yani görünen köy kılavuz istemezdi. Sottoya da katılıyorum burada, hele ki dünkü torrent açıklamalarından sonra FT v ekibi idman vs çalışmalar bilgiler vs hepsini toplayıp gitmişler. GS yi düşünen adam böyle davranmazdı, tamamen gs de araç bu adama doyuramadığı egosuna. Neyse dediğim gibi geleceğe yatırımı şampiyon olsa dahi gs ye inanılmaz maliyetlere sebep olmuş ft ye yaptırmak çok çok büyük riskti. GS mucize olmazsa çok zor toparlar. Yine alıntılamayayım ama ft yi göndermeleri müthiş şekilde işine geldi. Mazlumu oynadı, tüm yük tabi ki doğal olarak yönetim ve torrente kaldı. FT sıyrıldı işin içinden

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Cenk tarzı golcü 2. Santrafor almalı yazmış miyim? Small club PSV den 5 yiyince şl başka en üst seviye , stoperler yetersiz , muhakkak şl stoperi alınmalı yazmış miyim? Yazmışım. Altına da eklemişler " gerek yok" . Yönetim almış alamamış beni ilgilendirmez. Beşiktaş'ın 0 puanını üstüme alacak halim yok sdf. 

Buarada abi burası bir platform. Ailenizin içerisinde size karşı veya yine birbirinize karsi kullandığınız kelimeleri, öğrendiğiniz isittiginiz kelimeleri lütfen yine ailenizin icinde tutun. Yani böyle aşağılık kelimelere alışık olmanıza birşey demiyorum, olabilir,  herkesin ailesi aynı değil ama buraya tasimayin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani neyse yine olay şahıs atismasina dönmeden konuya dönersek, GS nin işi zor. Terim resmen enkaz bıraktı. İhale torente kaldı. Burak elmas başta geleceği Ft ye gore planlayarak hata yaptı. Yani demek istediğim şu bir planlama yaparsan tam yapman gerekiyor. 

Şimdi puan durumu vs kötü durumda evet fakat Taylan Berkan yerine 1 Melo tarzı orta saha olsa inanılmaz çehresi değişirdi takımın. Çok daha iyi yerlerde olurdu gs net. Oyuzden bazen 1 futbolcu çok futbolcu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa liginde namaglup takim gercekten bir enkaz bence de. bu sayede oyuncularimiza yuksek bedellere talipler olmasi da enkaz.

torrentin ise sucu yok gs'nin ikinci yari performansi benim sucumdur buradan acikliyorum ? belki de mutludurlar tatlisu gs taraftarlari.

gs'li olmadigin icin dediklerin gayet normal ama bunlara gercekten inaniyorsan sunu soyleyeyim, baskan arkandan is cevirirken, arkanda durmazken istedigin adamlari almayip seni istifaya suruklerken ne performans verebilirsin? ne mobbing yapildigini bilmiyoruz cunku imparator gs'yi dusundugu icin konusmaz, kol kirilir yen icinde kalir. profesyonel hayatta boyle bir ortam icinde bulunmamissin demek ki, bulundugun gun anlarsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...