Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Abi şu  istanbul takımlarının bu hallere  düşmesine hem seviniyorum hem de bizim göztepe gibi takımlar için tehlikeli oluyor çünkü adamlar senin rakibin haline geliyor. alt ve orta sıralar tamamen karışıyor. Rakip haline geldikleri için bizans oyunlarına iyice asılıyorlar. sonuçta adamların lobileri kuvvetli . TFF, yayıncı kuruluş ve hakemler direk etkileniyor. 

Düşünsene abi GS nin küme düştüğünü! süper lig in değeri de düşecek. yayın gelirleri düşecek vs.. bence önümüzdeki haftalar da GS her türlü seriye bağlar / bağlatırlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diagne'nin milleti devire devire gol attırdığı maçtı diye hatırlıyorum, birde klasik geri pastan hata yaptığımız ve penaltı verdiğimiz bir maçtı galiba.  15 hafta hiç görev verilmeyen bir hakem neden bu kadar kritik bir maçta görevlendiriliyor ki garip.

yeni transferler oynayacak mı acaba ben onu merak ediyorum. orta saha oynamayabilir ama gomis ve kaleci oynar gibi geliyor bana. kaybedersek bildiğin küme hattına gireriz ? bizim taraftar kaldıramaz bunu

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

berkan ve taylan bu ikili mustafa sarp-barış ikilisinden sonra gördüğüm en kötü ikili.özellikle taylan inanılmaz kötü 4-5 maç iyi oynadı göklere çıkardık adamı max oymuş demek ki.  fernando gittiğinden beri takım orta saha diye kıvranıyor 3 yıldır şu takıma bir orta saha bulamadılar.  işin kötüsü altımızda ki tüm takımlar bizden iyi oynuyor alanyaspor karşısında bildiğin küçük takım gibi oynamışız ? 3 büyüklerin kendisini toparlaması lazım anadolu kulüpleri baya baya hepsinden iyi şuan

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...