Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2042


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

On 19.04.2022 at 00:53, goldbären dedi ki:

aa böyle bi oyun vardı dimi. medtür bile bıraktı be abi..

sigara bırakılmaz. adamlar yeni içerik diye portal haritaları aow kısmına getirmiş. Benim portalda açtıgım serverı kopyalmış direkt. ? sezon gelsin taduna bakıcaz.

themadturk tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 19.04.2022 at 05:50, Oce4n dedi ki:

yetenek israfı bu oyun resmen ya. koskoca battlefield'sin sen. gidip call of duty kopyası yapıyosun... o kadar yetenekli insan ve kaynak ile anca nasıl bir oyun serisini batırırız diye zorlamışlar resmen.

Squad isimli oyun var çok daha battlefield havası alabiliyorsunuz.

izledin mi sen benim squad videolarımı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BATTLEFIELD 2042 UPDATE #1.0

Hey folks,

On Tuesday, June 7, Update 1.0.0 becomes available for play.

What’s new?

This Update includes hundreds of changes, bug fixes and Quality of Life improvements in preparation for the release of Season 1. Here are some of the highlights that you can expect in this Update:

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-1-0?utm_campaign=bf2042_hd_ww_ic_socd_twt_battlefield2042update1-0-0web&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=73799&ts=1654600397152&isLocalized=true

?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne abi minör patch gibi sk sok şeylere fix dışında bi şey yok.

ben class-specialist sistemine overhaul beklerken, yok bilmemne haritasının bilmemne bölgesinde clipping oluyomuş da onu fixlemişiz. 

ya da major overhaulları premiere videosunda hype yapmak için mi saklıyorlar nedir... şu EA satılsa da kurtulsak ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  

On 04.06.2022 at 13:46, cicibeybe dedi ki:

Vermeyin arkadaslar su oyuna para ?

 

abi sen niye böylesin ya fdsfg misyon edinmiş kendine

 

doğru söyle, içten içe almak isteyip de paraya kıyamadığın oyunlara bok atıp "ben oynamıyosam kimse oynamasın" mı diyon, siyasal islamcı gibi dfghkv 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lis çok eğlenceli, güdümlü roketin splash hasarı düşük ama arkanı dönüp hedefe geçirmek eğlendiriyor baya. yeni haritada güzel. bu arada VCAR'da bug mı var bilmiyorum ama silahın horizonal recoil'i yok gibi, bir de uzak mesafeden  NTW50 ile üst üste çok kill streak yapan gördüm hacker mı bilemedim yok silahı buglattılar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi de ben yorum yapayım. Harita güzel güzel olmasına da...

şahsi kanaatimce, oyun eğlenceliydi, eksikleri vardı. Eksikler duruyor, oyunun eğlencesini almışlar. Bu kadar çok CoD odaklı feedbackleri dikkate alırlarsa olacağı buydu. Hava atak araçlarının dominasyonunu çözmek için sayısını 1'e indirmek nedir abi? bu EA'de olayları çözmek için sadece ve sadece istatistik kullanmaları hastalığı yüzünden oluyor. Şimdi bakacaklar eskiden air attack araçlarıyla kaç kişi ölüyordu, şimdi kaç kişi ölüyor, daha az kişi hah tamam sorunu çözdük. Aferin ne güzel bi mantık.

Oyundaki aircraftların primary amacı zaten karşı takımın air aracını counterlayarak kendi helikopterlerine air superiority yaratmak. Fakat artık ya aircraft ya atak helikopteri çıkarabildiğin için bu durum ortadan kalkıyor. Bu sorunlarımın en ufağı.

Oyunun en büyük problemi operatörler iken, insanlık tarihinin en saçma ve uyuz operatörünü getirmişler adamlar oyuna. nereden geldiği belli olmayan, manevra kabiliyeti süper yüksek füzesi kontrol edilebilen roketatar. Bir helikoptere biniyorsun, sürekli bi yerlerden kontrollü füze geliyor. Tanka biniyorsun, nereden geldiği belli olmayan füze geliyor. cover alıyosun mesela duvarın arkasına falan geçiyorsun, adam füzeyi yukarı çıkarıp sonra aşağı indirip yine vuruyor. Aferin ya cidden.

Yeni harita da evet güzel, ilginç olmuş, ama cidden o guided missile olayı bütün haritanın keyfini yerle bir ediyor. bir sürü yükselti, alçaltı var, cover var vesaire, fakat haritanın bu özelliğini tamamen yoksayıyor yeni operatör. bam güm her yerden vuruyor. 

Yani özetle, patchten önce ben oyundan ciddi keyif alıyodum, hatta overwhelmingly negative olmasına anlam veremiyordum, operatörler ve optimizasyon kısmı hariç, ancak şu an cidden saçma sapan bi hal almış. Çok üzücü ya. Temelinde o kadar güzel bi oyun ki, gerçekten 1 aylık çalışmayla oturup adam gibi Battlefield veteranlarının feedbackleri dikkate alınarak bikaç düzenleme yapılsa best BF ever abi. Ama yok.

Çok basit ya, class sistemini geri getir, operatör de olsun, her operatörün 2 tane special gadgetı olsun, classımızı seçelim, üstüne operatörü seçelim. Sadece medic görevi yapan operatörü revize etmek gerekiyor. Bu kadar abi. Şunu yap,  bi de oyunu cod playerbase feedbackleriyle anti-vehicle fest'e çevirme, bu kadar. Her yeni BF'nin kaderinde bu var ya, araçlara ölen gidip ağlıyor ölen ağlıyor, sonra nerfnerfnerfnerf, sayısını düşür, ee 128 kişilik CoD bu. 

 

ha bi de, mesela bf3'te gelen suppression olayını neden yoketti bu adamlar? müthiş özellikti ya, suppresion asisti de vardı, ama adam bi coverın arkasındaysa, vuramıyosan bile mermi sıkarak nişanını bozabiliyodun, covering fire mekaniği yaratmıştı. NEDEN KALDIRDINIZ OĞLUM BUNU?

 

son edit: gulf of oman'ları, strike at karkand'ları, Wake Island'ları özlüyorum ya. Sabahtan akşama kadar durmadan Gulf of oman mapi oynayabilirim, oynamışımdır.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...