Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2042


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

aynen en kullanışlı karakter bence de o. diğer karakterlerin özelliklerini kullanmayı çoğu zaman unutuyorum bile o derece etkisizler.

gerçi takımda fasulye varsa drone uçaran adam da iş yapıyor. drone ile adamları görüyor siz hallediyorsunuz.

hitreg bize sorun gelmedi 20+ kill ile çıkıyor takım temizliyoruz gayet.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben betayı da beğenmemiştim release sürümü de beğenmedim. tek fark hafif bi optimizasyon yapmışlar galiba daha performanslı çalışıyor sanki. birkaç portal mod oynadım 3 5 saat eğlendirir, hazard zone da aynı şekilde. 10 saat trialı bile full oynayacağını sanmıyorum. bf oynayacak olsam 1-4-5 seç rastgele oyna, 5 dahil hepsi bunu tokatlar imho

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silphatos +1

Trialdan oynadım bi kaç saat, betadaki her şikayet aynen releasede de var. Olmamış oyun. Haritalar kötü/sıkıcı/çok büyük/boş, speacialist sistemi kötü, revive/ammo atan yok, scoreboard olmaması saçma, grafikler meh, bug dolu...

portal'da bi kere 16 vs 16 bad company 2 rush denk geldi onun dışında boş serverlar hep. Sırf xp serverları var gibi. Oyun kendisi 4-5 kişiyle atıyo servera sadece.

hazard zone da bi kere girdim randomlarla, koşturdular ilk mekana botlara daldılar, başka takım gelip öldürdü hepimizi sora. Takım yoksa random gelenlerle çekilmez o mod.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

round sonunda specialistlerin cikip poz verdigi ekran fln cok lame, skin aldirmak icin yapildigi cok bariz, voice line fln satacaklar kesin, oyunu micro transaction satmak icin yapmislar hissiyatini yasiyorum surekli.

bullet spreadde sorun var, AR kullanmak cogu zaman gereksiz, SMGler daha reliable.

First shot accuracy yok, random spread cok abarti, 30-40 metreden uzaktaysa dusman, vurmak baya sansa bakiyor.

20-30-40 kill de alirsin, botlar var zaten lobide hic olmasa onlari vurursun, ama gunplay kotu.

alinmaz su an bu oyun hele 400e, ben 10 saati bitirmek uzereyim, cokta sarmadi,  Yilbasina dogru %50 indirim yer cok merakliysaniz o zaman alirsiniz. Zaten su an serverlar fln patlak, 10 dakka ugrasip bi oyuna giriyorum zorla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica tam korktugum gibi, portalin potansiyeli yuksek ama player base i boluyor, o yuzden cogu server dolmuyor ve botlarla oynamak zorunda kaliyorsun

bf1942 ciktiginda  bende pc yoktu, internet kafede oynuyordum, cogu zaman oyuncu fln bulamiyorduk, full botlarla oynuyorduk arkadaslarla, cok yarim kaliyordu tecrube, cok ozenuyordum pc alip gercek oyunculara karsi oynama hissine.botlari vurmak zerre haz vermiyor diye hayiflaniyordum

simdi buyudum essek kadar adam oldum, dahada botlara karsi bf oynamak istemiyorum, girdigim neredeyse her lobide en az 20 bot var, ne anladim abi, oyun daha yeni release oldu, tum hype ortadayken oyuncu bulunmuyorsa, bu is yatar, 10 saati doldurmadan biraktim oyunu, bf1 oynuyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/amp/news/battlefield-2042-update-notes-1.
 meh
Notes:

Spoiler

 

Update 0.2.1

Fixes, Changes, and Improvements

Implemented Server Side upgrades that are targeted at reducing instances of Rubber Banding, often experienced in the later part of a round in All-Out Warfare modes.

Significantly reduced instances of stuttering when playing on Breakaway. If the Silo’s are destroyed, it should no longer reduce performance on the server.

A note that we are continuing to investigate similar occurrences that have been reported to us on other maps.

When looking at allies on your team, their names will now correctly display.

Adjusted the animations for Falck during the End of Round sequence to ensure that she is displayed correctly.

Updated a skin earnable for Boris via Mastery Progression with a new name: Gator.

Ensured that TDM Rounds in Battlefield Portal always start with Random Deploy set as active. We observed that this sometimes wasn’t active when moving from round to round, but have now fixed this.

Applied a set of measures that ensure the correct number of AI spawn in Custom Battlefield Portal modes using the Free for All preset.

PC Only - Enabled Specialist Selection in Hazard Zone via mouse interaction, removing the need to lock in your selection with the Spacebar.

Fixed a rare occurrence in Hazard Zone that would sometimes cause the End of Round flow to not activate correctly, ensuring that the correct amount of bonus XP was awarded.

Repaired an issue found in Hazard Zone that could cause players to be shown on the Map when they were not visible, or spotted.

Provided a fix for Hazard Zone players who were not seeing their Extraction Streaks updating correctly.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bugün full time oynadık xunn'la. Oyun güzel abiler, misler gibi battlefield. eksikleri var evet ama base game gümbür gümbür.

yaklaşık 6 saattir falan non-stop oynuyorum, uykum gelmiş olmasa devam ediyodum. kapanışı 1942 ile yaptım. o da güzel gayet. tabi modern bf'lerin quality of lifelarına alıştığımız için biraz amelelik gibi geliyor başta ama eski toprak 1942'ci olarak o refleksler geri gelince eğlendirdi.

ha majority olarak 2042 oynanır ama muhtemelen. millet o kadar alışmış ki auto heala, 1.5 saat 1942 oynadım, 1 tane heal basan olmadı. tankları tamir eden yok falan. bi tek ben ediyodum o zamanlarda da engineer oynadığım için yine engineer seçtim tabi lel

zaten anti tank seçenler sadece bazuka ve pistolu olduğunu görünce mala bağlamışlardır ee main weapon nerde diye. tey tey ne ameleliklermiş be.

 

özet: oyun gayet iyi, bıkbık edenler kakamı kemirsin

 

edit: hani en büyük sıkıntı olarak gördüğüm şey yeni class sistemi. classtan ziyade operator mantığına dönülmüş ve yüksek ihtimal rainbow six kafası habire operator çıkarıp satacaklar. oyunu oynayarak unlock ediliyor mu, ne kadar sürüyor bilmiyorum, ama class sisteminin değişmesinden ötürü kimse repair gun ammo box vs. gibi supportive şeyleri taşımak istemiyor, genelde anti-tank alınıyor o slota. en azından bazı operatörlerde seçilebilen toolların yanında bu supportive toolar da ekstra olarak gelse iyi kötü mermi atan, tamir eden falan görürdük. bakalım feedback falan gelirse dinlerler belki. 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...