Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


FuCKiR

Öne çıkan mesajlar

Bjk bu kadroyu clde başarılı olacaz diye kurdu. Olamadı. Olamazda. İnanılmaz saçma bi kadro. Hem clde 0 puan hemde içerde iyi değiller. İçerde kalite inanılmaz düşük. Bu yüzden bjk içerde yarıştan kopmayabilir. 

Ama clde kalite baya yüksek. Fizik kalite ve oyun planı olunca karşı tarafta bide bjk eziliyor. Hele ajax maçı rezaletti. Son 3 cl maçını izleyip bjk kadrosunu savunmak inanılmaz. Resmen son maçta ezdi sporting. Ajax maçında adamlar skoru aldı, topuk paslarıyla verkaçlar, çalımlar vs. Çok rahat domine edildi topçular. Hoca da aşırı formsuz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Devre arasında 1 golcü şart.

Devre arasında gelen 1 golcüye yıllık 3m verirseniz o parayı çıkarabilecek şampiyonlar ligi maçı da yok.

Dur hele Batshuayi şl'de 1 maçı kazandırsın, kendi maliyetini çıkarsın. 1.5m verip çöp getirmeye ne gerek var?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi futbol ekonomisi palavralarıni geçip 20 maçta 3 kere ana kadrosuyla oynamamış Beşiktaş var. Ana problem bu. Buna rağmen oyun olarak çok daha iyiydi ya tsden. Tabi ki sergen müdahale edene kadar. 

Bu takımı oyunu ana ilk 11 in olacak devamlı beraber oynayacaklar oynamazlarsa dikiş tutmuyor . 

Ya da 11 tane Kenan karaman gibi düşük maliyetli oyuncu alacaksın. Ekonomiyi düşünmek lazım nasılsa langırt bu sporun adı futbol değil taraftar yok sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son 10 maç 7 mağlubiyet ? 

Hakemler berbat zaten hakeme girmek istemiyorum. Ghezzal'ın penaltısı yendi. Neyse konu zaten hakemler değil.
Sistem çok bozuk. Geçen sene abuş, atiba, ghezzal, rosier takımı sırtlıyordu. Bu yıl abuş gibi sırtı dönük adam yok. Böyle olunca Ghezzal etkisiz kalıyor.
Alex çok pasif kalıyor, önde basmıyor, geriye gelmiyor, gol yok, assist yok, ne iş yaptığı belli değil.
Batshuayi zaten en başından beri söylüyorum, takımı bozan etken. 
Pjanic'in paslar şiir gibi ama değerlendirebilecek adam yok. 
Son 5 maçta 4 gol var, Larin atmış ?

Sergen'de de geçen seneki hırs yok. Para istedi, kadro istedi hepsi yapıldı, eee? Tamam sakatlıklar oldu, olacak da bu nedir ya? Takım dökülüyor ?
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

son 10 maç 7 mağlubiyet ? 

Hakemler berbat zaten hakeme girmek istemiyorum. Ghezzal'ın penaltısı yendi. Neyse konu zaten hakemler değil.
 

Hakemler berbat falan değil bariz taraflı. Her maç net penaltılar es geçiliyor, yine vida'nın itilmesi es geçildi. Verilen tek penaltımız maçı artık dönmeyeceği anlaşıldıktan sonra skor 3-1ken verilen. 

Oyunca gelince TS maçında iyiydik. Kaleye şut da çektik gayet girmedi ama. Girse herkes Sergenciydi şimdi. Fakat savunma gereksiz ileri çıkıyor.  iki stoper birden rakip ceza sahası önünde ne işi var anlamadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demek ki en iyi kadro trabzon'daymış ? Hunter müthiş bir teknik adam değil. Elindeki kadro çok iyi. 

Beşiktaş maçında yaptığı da basitti, kabullendi biliyordu Beşiktaş sürekli basan takım. Basıyor ancak pozisyon yaratamıyor, ceza sahası önünde top kaybı çok fazla. Hızlı adamlarıyla da gol boldu. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon sonu şampiyon olursa niye başarısız sayılsın, yine çıkar el üstüne. Ha Avrupa'da 0 çekti diyeceksin, 0 puanla elenmekle 5 puanla elenmek arasındaki fark şimdi sıcağı sıcağına önemli gözüküyor, dalgası da geçilir. Ama Mayıs'a kadar çoktan unutulur gider, Avrupa'da elendi der geçilir, o da her takım için normal şu anda TR'de. Kimse nasıl futbol oynattı, ne kadar etkili oldu bakmaz, hatırlayan kalmaz. Hatta "o dönem çok sakat vardı kadro kuramadı ki, 17 yaşında adamlarla CL maçına çıktı" hatırlanır bir tek highlight olarak, o da Sergen'e yarar.

Fenerlilerle dalga geçme şansınızı yitirmiş olursunuz en fazla 0 çektiler diye, taraftar geyiklerinde kalır bunun önemi.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başarısız sayıldığı için gönderilir demiyorum, bırakır diyorum. Çünkü rahat adam yıpranmak istemiyor. Daha önemlisi biliyor alttan alttan Şenol'un geleceğini. Geçen sene bile zar zor döndürülen adam şimdi Şenol boştayken ve gidecek sadece BJK varken, kafasının üzerinde sallanan giyotini göremeyecek kadar saftirik biri değil. Zaten ANC de Sergen gitse yabancı td vs.vs. hiç uğraşmaz kabak gibi belli kimin geleceği. O yüzden  kesin Şenor gelir dedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Robert_Poche dedi ki:

Yani en büyük Sergen fanlarından biriyim ama Beşiktaş'ı avrupada bu hale sokması Sergen'in daha gidecek çok yolu olduğunu gösteriyor. Yeni jenerasyon yabancı bir td bulmamız dileğiye.

Bulup TRye getireceğin TD Sergen'den daha iyi olmayacak. Al işte FB o kadar aradı aradı pereyra getirdi, daha iyisi de zaten neden gelsin TRye. Sergen hala tecrübesiz TD, daha iyi olabilir, sabredilmesi lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 2021🦅2022 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...