Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma


FuCKiR

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene GS derbisinde BJK'nın ikili averajda dengeyi yakalayıp şampiyon olmasını sağlayan gol atılırken Atiba rakibi çift el dalarak ittiğinde "top oyunda değil" diye yıkmıştınız ortalığı, eh dün Bat'ın ayağa basılırken de top oyunda değilmiş heh ?

Ha pozisyonun böyle devam etmesi felaket tabii de, işte işine gelme durumuna göre ölçülendiriliyor tepkiler. VAR'ın size bize ona buna olmaması durumu yok, işlerine geldiği zaman işlerine geldiği kişiye var, gelmediğinde yok takımdan bağımsız olarak. Art niyet var mı bu kararlarda derseniz var tabii ki. Ama taraftar işine geldiğinde hatayı yok sayıp gelmediğinde ortalığı yıktığı sürece de böyle sürer.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyon için penaltı bekleyen yok ki, sen niye gaza geldin kendi kendine..

edit: varmış arka sayfada ?

dün bizim whatsapp gruplarında falan da penaltı diye çıldıranlar oldu da alakası yok penaltıyla. kırmızı için çağırmaması rezalet.

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 2021🦅2022 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
On 21.01.2022 at 03:39, FuCKiR dedi ki:

Önder hoca oyuncu degistirdikce takım daha da kötü oluyor. Şuanda senora raziyim

oyuncu değil de formasyon deniyor. Şu ana kadar 5 farklı formasyon denedi. En iyisi 3-5-2 sanırım buna dönecek bugün de öyle çıkar. 2 li forvette daha iyi gözüküyor Beşiktaş.

İstatistiklerde de iyi sadece iy baskılı Beşiktaş, 2. yarı düşüyor. Son 7 maç gol beklentisinde hep beşiktaş önde, rakip 1'in altında kalıyor. Ben umutluyum ilk 3'te bitirebilirsek hatta 2. bile olabilirsek müthiş başarı bu sezon için.
 

Bu arada finans kartallarından çok güzel flood var finans yapısı ile;
 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20dk dan sonra pjanic josef ghezzal kenanı boşta görseler bile pas atmamaya başladı ? Gerçekten beşiktaş'ta bu kadar pasif boş bir adam izlediğimi hatırlamıyorum. Sanki yönetici torpili ile top oynatılan adam gibi. Top önüne geldi kaleye bile vuramadı. Halı sahadan adam al daha iyi.

çok güzel top tutuyoruz ama sezon başından beri tutuk oyunu hala devam ediyor. Bu da maalesef forvetle çözülecek iş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlıklar düzelmiş genelde, kondisyon olarak kötüyüz net şekilde, bence hiç beklemeden önder tekrar alt yapıya gönderilmeli, yerine de bu seneden takımı tanıyacak ve seneye takviyelerle olgunlaştıracak td nin gelmesi lazım. Ayrıca transfer yapmayacağız vs diyorlar ama beklemeden hazır transfer dönemi bitmeden muhakkak olabildiğince kaliteli 2. santrafor gelmesi lazım. Anladık ki batşunun yanında bir forvet daha çıkınca net şekilde beşiktaşın performansı artıyor. Rize ve malatya maçında bunu gördük. Alamazlarsa da o bölgede kesinlikle güven olmalı. Kenandan kiralanabiliyorsan kiralansın. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...