Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz geldi tatile gidecek misiniz (korona edition)


Oce4n

Tatil  

70 oy

  1. 1. Nereye gidiyoruz?

    • Her sene tatile giderim aksatmam
      19
    • Villa tutmayı düşünüyorum
      9
    • Zaten gittim kimseler yokken
      3
    • Korona olmaya niyetim yok evdeyim
      9
    • Tatili hakettim ama ne yapsam bilmiyorum
      15
    • Mutfağa gidip bir kaç kilo daha alırım
      5
    • Tatil ne demek?
      23


Öne çıkan mesajlar

bayramda tatil olayı leş ötesi. Fethiye'de zaten ölü deniz berbat oluyor. En güzeli kendi yazlığın veya eş dost mekanı. Yoksa otur evinde.

Geçen hafta önce Kaş sonra Göcek yaptım. Pandemi fakire pandemi ya bir daha anladım.
Kaş'ta saat 11'de herkesi kovalıyorlar sokaktan ama belli mekanlar açık kalıyor. Hatta girdiğimiz bir beach club sabah 5'e kadar müzik yayını yaptı.
Pazar günü de herkes kapalıydı sadece eski akpli belediye başkanının oğlunun yeri hizmet veriyordu hidayet'te herkes oradaydı.
Barlar sokağı kapalıydı sadece onun dışında sakindi güzel geçti.
Göcek'te zaten kısıtlama yok gibi. Kimse kimseye karışmıyordu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kendi yazlığım var zaten de annem gitmek istemişti ağustosta zaten tatil planım vardı başka iznim olmadığı için bayramda onla giderim diyordum ? ama dediğinz gibi çok kalabalık oluyorsa işkenceye gerek yok.bayramdan sonra ki ilk hafta nasıl olur en azından o zaman izin ayarlamaya çalışayım 

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Esnaf dedi ki:

bayramda fethiye'ye gitmeyi planlıyorum ama daha önce bayram ayında hiç tatile gitmemiştim nasıl olur kalabalık olur mu? yollar nasıl olur bölge nasıl olur? 

Gidilmez nokta. Merkezine, ölüdeniz'e, bilinen yerlere falan gitmeye çalışırsan lanet edersin. Bundan iki yıl önce bayram öncesi bi hafta sonu sabahın köründe ölüdeniz milli parkına gittik. sabah olduğu halde herkes dipdibe oturuyor. 1-2 saat takılıp çıktık. çıkarken araç trafiğini görmeniz lazım. herhalde 3-4 km araç kalabalığı vardı arka arkaya. tam bir paranla rezil olma durumu.

bayramda ancak bilinmedik yerlere gidilir, kesinlikle popüler yerlerden uzak durun. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 24.06.2021 at 01:26, reyou dedi ki:

Ben Yunanistan’ı çok merak ediyorum ya, bizim fethiye marmaris bodrum ka$ tarzı mı sahilleri, restoranları eğlence akşamları falan, yunanistan’a nereden başlamak lazım? Adalardan mi, yoksa direk ana kara mı?

 

On 24.06.2021 at 06:09, deadwoll dedi ki:

Ben acikcasi bir kez Thassos'ta tatil yaptim yalnizca ama orasi bile bayagi guzeldi. Standart Ege koylari, gece hayati Bodrum, Cesme degil de Bozcaada gibi bir tik daha. Plajlar piril piril, beachler guzel, les muzikler yok, giris ucretsiz, sadece harcama yapma sarti var. O da 15 20 euro falandi 2 kisi icin. Bira 3 4 eur, yiyecek turevleri 5 6 eur civarindaydi 2017'de gittigimde.

Deniz urunleri falan bayagi lezzetli, 4 kisi kumsala kurulmus masada sacma sapan iyi jumbo karides, ahtapot, balik, raki, salata, tatli falan yiyip 50 60 euro'ya (200 250 liraya denk geliyordu) kalktigimizi hatirliyorum ki hepsi bolca geliyor, 2 tane karides koyup yollamiyorlar tabagi. Bir sene sonra Bozcaada'da 2 kisi ahtapot, balik, meze ve rakiya 500 600 lira vermistik.

Hayatimin en para pula acimadan, kaziklandigimi hissetmeden yaptigim tatiliydi.

 

Kuver: 15 TL
Büyük Su: 15 TL
Karides/Kalamar: 100 TL
35'lik rakı: 200 TL
50'lik Bira: 25 TL
Balık: 125 TL
Meze: 25 TL (x2)
Tatlı: (İkram)

Türkiye'de ortalama fiyatlar böyle gözüküyor. yaklaşık 550 TL civarı. 4 kişi 2200 TL çıkıyor. o da 200-250 euro arasına geliyor. kumsala kurulmuş olanlar biraz daha tuzlu hesap getirdiğinden 300-350 euroya çıkması bile muhtemel.

öyle bir masayı 50-60 euroya çıkarttıysanız cidden hesaplı ve mantıklı.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben günü birlik gitmek yerine akşam çadırda kalıp 2 gece 3 gündüz yapmaya karar verdim. eskiden yazları plajda yaşardım 3 senedir yapamadım artık eksikliğini hissediyorum. sabah kalkıyosun yapacak bişey yok denize gir iki tur koş, sonra sıcak oluyor zaten gölge serin bir yer bul. tatilciler değişik bir canlı türü olabildiğince uzak dur. survival game gibi oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, reyou dedi ki:

Tatil demisken soyle guzel powerbank onerileriniz var mi? 30000mAh almayi dusunuyorum, gruptaki diger kisilerinde cullanacagini dusunerek sdf

Alirken cok kalite farki oluyomu? Tatava yapmadan basip gecelim mi? 

Cift cikis ayni anda kullanirkenki output watt önemli, düşük outputlu bisey alirsan 2 kisi sarj ederken saatlerce beklersin dolsun diye. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35 dakika önce, ahmedinejad dedi ki:

Güneş kremi kullanın ya. Ben kullanmadan biraz havuza girdim. Acıdan duramıyorum şu an. Anestol kremle falan anca. Çok rezil bir şeymiş bu zıkkım. 

Ben de böyleyim ya hep çektim ömür boyu =( geçen gün 15 dk oğlanı bahçede şişme havuza soktum sağ omzum 3 gündür yanıyor after sun sürüyorum biraz rahatlatıyor kremsiz çıkmamak lazım güneşe 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

47 dakika önce, Pordakal dedi ki:

Cift cikis ayni anda kullanirkenki output watt önemli, düşük outputlu bisey alirsan 2 kisi sarj ederken saatlerce beklersin dolsun diye. 

benim baktigimda ayni anda 3-5 aleti sarj ediyo fln diyodu ama, eger markalar arasi ciddi kalite farki yoksa birine basip gecim o zaman. gerci bazilarinin reviewlerinde 30000 mAh diyo ama kapasitesi o kadar degil diyolar ama bilemedim. bunlarin defacto markasi var mi?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 01.07.2021 at 13:50, fresia dedi ki:

eylül ayı varken neden gavur genital bölgesi sıcaklarına maruz kalınan ayları tercih ediyorsunuz

 

gerçi tercih edin ki yaz sonları tenha olmaya devam etsin

Çünkü eylül ayında izin alamıyoruz... (en azından bizim sektörde)

Olur da iş değiştirmeyi başarabilirsem sezonun başlangıcı falan demicem çakacam istifayı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...