Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
On 01.02.2022 at 17:09, Silphatos dedi ki:

konsol da yok, iptal ederlerse güzel patlar elimde 

@Goering bunun elinde feci patladydı, sonra golt yanmasındiye xbox aldı galiba adam ahuehdf. neyse aboneliğim tamamen bitince artık fiyat artmaz ve upgrade iptal etmezlerse yaparım, olmazsa bill abimin canı sağolsun

bitti abonelik, game pass'den oynadığım yoktu. omzum kırıldı, yavaş yavaş toparlıyorum elime kullanabilsem de dert büyük.

xbox live 29,50tl/ay mı ne uğraşmadım. game pass deal getirir elbet ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 15.03.2022 at 19:24, Deathblade dedi ki:

Valla benim 1 yıl bitti bile. Sanırım yapılıyorsa 45 TL'den 1 yıl şimdiden uzatayım 3 yılı tekrar tamamlayım diyorum. 

Yakında zam gelecektir diye düşünüyorum.

Bu oluyor mu deneyen var mı?

Sniper Elite bile 500 TL olunca depoyu full doldurmakta fayda var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aboneliğin bitmesi lazım benim bildiğim. Ha kod alayım kenarda dursun bitince yüklerim sonra yine ultimate e upgrade ederim derseniz windows store da 6 aylık kod satıyor hala.

gerçi windows store da varmış ultimate paketleride

3 aylık 135

6 aylık 267

12 aylık 540

ya böyle direk alınabilir herhalde veya ucuza gelsin diye eski yöntem beklenebilir.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sitede hediye kartlarının süresi olabilir falan diyor ama ben bir yerde şu zamana kadar kullanılması lazım tarzı ibare görmedim. Şansen kendime bir kaç tane kod aldım duruyor ? .

https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743-494

burada araştıranlar olmuş kodlar süresiz demişler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

weird west'in bütçesi yapmak istedikleri oyuna yetememiş ya. Bende 3. hikaye ye başladım şimdi. Setting hoş, ilk char'ın hikaye bayıktı bence ama ikinci ile toparladı. Fakat gameplay, kamera açısı, ai, stealth filan olmamış tam. Her türlü 10 saat oynamışım tabii, tenks gamepass.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Rakipler çıkacaktır elbette, ama mantıklı olarak düşününce Sony dışında rakip çıkarabilecek biri yok şu anda. Biz PC oyuncusu olarak konsol oyuncularına kıyasla çok daha az sayıda değil miyiz? Microsoft Xbox'da, Sony'de PS'de kendi servisinden başka servise asla izin vermez. Xbox ile EA Play var ama Game Pass'da da var. Ancak bunun gibi izin verirler büyük ihtimalle.

Yani Netflix gibi değil bunlar, rakip çıkması o kadar kolay değil. Fiyatlar artacaktır ama, doğru. Ama oyunu ayrıca almanın daha hesaplı olacağı bir seviye asla çıkmayacaktır, bu da bizim gibi nispeten fazla oyun alan insanların daha da avantajlı olmasını sağlayacaktır.

Yani gelecekte Netflix benzeri dağılma ya da aşırı fiyat artışı öngörmüyorum ben.

Anime pazarı mesela bir örnek olabilir. Daha küçük ve izleyicisi daha belirgin bir pazar. Önce sadece Crunchyroll ve Funimation vardı ve streaming anime bu ikisiyle fansubu sollayıp geçti. Sonra ne olduğunu biliyoruz, bölünme nedeniyle 7-8 farklı servisten yayınlanmaya başladı anime, Amazon filan mesela kendi anime kanalını açtı Prime'da. Ardından tekrar fansub başladı ve anime streaming popülerliğini yitirdi. Sonra Amazon gibi sonradan girenler tekrar çıktı, Funimation ile Crunchyroll birleşti, küçük firmalar battı, şimdi sanırım 2-3 anime dışında (onlar da Disney+ ve Netflix ile, token anime almışlar işte) tüm sezon Crunchyroll'da. Monopoly oldu ama, bu streaming pazarı monopoly kurmaya çok uygun. Ne kadar bölünürse görüldüğü gibi kullanıcı o kadar azalıyor. Anime streaming aslında güzel bir case study, özellikle tüm evreleri geçtiği için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...