Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2020(1)


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

tabi onlar çıkardı takımı ? adama bir kere hatasını kabul etmedi ya  kabul ederken bile sürekli başkasına çaktı kabul ediyormuş gözükmeye çalıştı. sorumluluk bende tabi diye yuvarlamaya çalıştı fakat izin alamadan istifa da edemiyor. ŞG kadar parayı seven td yok.

Ulusal ligden bize küme düşürdü, avrupa şampiyonasında 24 takımdan 24. oldu, letonya karadağ yenemedik, farklı öne geçipte berabere bitirdik. Deboerli Hollandayla oynadığını düşünüp hiç analiz etmemiş. GÖrüntüler yalan söylemiyorsa bayram bektaştan oyun içinde taktik alıyor. Ya en basiti top sende kalacaksa orkunla başlarsın, ee formda hollanda var karşında intikam yemini ettiklerini röportajda söylüyor, sen de baskı ile başlayacaklardı diyorsun ozaman orkun ne hoca. 

Daha önce Beşiktaşın hocası olması itibarıyla çok iyi tanıyorum abdullah avcı gibi hemen demoralize olan bir td şenor. Sinirlenince, işler iyi gitmeyince hemen düşer moral motivasyonu sıfırlar, tipini görünce zaten oyuncular da sıfırlanır. 

Ali koç devre arasında erolu yollayamayıp, vaktinde karar alamayıp nasıl şampiyonluğu elinin tersiyle ittiyse, nihat özdemir de avrupa şampiyonasından sonra 24 takımdan 24. olan şenoru gönderemeyerek bu sonu hazırladı. Muhtemelen nihata da üstten izin gerekiyordu. Şenor belki üstten baskıyla zorla istifa eder ama niyeti belli ki tazminat alıp gitmek. Kendini de bitirdi resmen. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, Rewendor dedi ki:

Adamların Hakan Çalhanoğlu gibi Kenan Karaman gibi milli takımda bugüne kadar hiçbir şey yapmamış hiçbir katkı verememiş adamları hala ezbere ilk 11 çıkarması zaten yeterli bir fikir veriyor.

Hakan yine en bişey yapabilir adamlardan biri. Kenan sadece koşuyo, pres yapıyo diye oynuyo. Ama esas sıkıntı takım olarak hiç ama hiç hazırlanılamaması. Takım düzgün hazırlansa, hem kafa hem taktik olarak, Kenan gibi düz adamlar da iş yapabilir, herkes Cengiz yeteneğinde olmaz zaten. Şu maçta kim oynarsa oynasın fark olmayacaktı, ortada bir takım yok çünkü.

Sonuçta aynı yere çıkıyoruz, Şenor acilen yollanmalı ki dünya kupası fırsatı kaçmasın.

aktiftablet tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şenollük birşey yok bizim ülkenin kültür ve psikolojik durumları böyle takım oyunuyla başarıya müsait değil. Avrupada oynayanlar, milli takımdan bir cacık olacağı yok niye kendimi zorlayayım kafasındalar. Tek istinsa kadın voleybolcular, o taraftaki kadrolar henüz çok yozlaşmadığı için iyi durumdalar

Ya bireysel sporlara ağırlık verceğiz veya kadınları destekleyeceğiz dsfds

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim spor camiasinin ozetini semih sayginer cok iyi veriyodu gosterisinde. degisen 1 gram sey yok. adam dunya starlarinin etrafinda 3 tur atiyodu, adamin ismini bir caddeye spor salonuna verdiler mi bilinmez sasdf

su soyunma odasi muhabbetlerini, senolun sozum ona "ust duzey" yoneticilerle yaptigi konusmalari dinlesek berber, kahve sohbetinden ileri gidemez. reklamcilar bunlara paralari akitiyo, 50 milyon birfiil izleyen enayiler var zaten, dun terime, ardaya verilen paralar bugun senola, buraka vs gidiyo.

"aslanlar gibi geldik, birakmasini biliriz" diyo hala ahahahah arda evde keske ben de olaydim, 6 yiyeydim de atar yapaydim diye kuduruyodur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman hoca kovsalar takım hocalarına çöküyorlar bu kadar vizyonsuzluk olmaz. fatih terim i zaten yeni kovdun ne diye adı geçiyor onu anlamadım da en şaşırdığım aykut kocaman oldu ? bu adamın basında hala nasıl gücü var ki milli takım için adını bir şekilde geçirtebiliyor

bana kalırsa okan en iyi seçenek. zaten kimsenin milli takımdan beklentisi de kalmadı. herkes şenol ve fatih terim den de bıktı bir daha milli takıma döneceklerini de sanmıyorum.yeni gelecek hoca takımı çok rahat yönetecektir

şenol da cidden ne sıkıntılı yüzsüz adammış büyük ihtimal sözleşminin sonuna kadar kalmak istiyor şimdi kovulursa da tazminata çökecek.türk futbolu terim-şenol döngüsünden kurtulsa keşke artık

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...