Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2020(1)


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Ilk yaridan sonra Danimarka varlik gosteremedi. Oyuncu degisikligini erken kullanmasi, uzatma dakikalarinda etkisini gosterdi. O noktadan sonra tek sansi penaltilara gidip, Schmeichel'in kalede devlesmesiydi.

Hakem ilk yarida sari kartlik pozisyonlarda, belki de macin erken dakikalari diye, Ingiltere'yi pas gecti. Penaltida verilecek bir penalti degildi.

Ingiltere daha iyi oynadi. Ama turnuva formati cok cacik. Yari finale cikanlar grup maclarini evinde oynayan takimlar. Ingiltere hem yari finali hemde finali Wembley de oynuyor. Eski tek lokasyon formati daha iyiydi kanimca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

penaltilari zenciler kacirinca rasicm cosmus twitterda, ulan ne igrenc bi millet bu ingilizler. ustune ikincilik madalyasini cikardilar takilir takilmaz, sir sir lord lord medeniyet iste budur diye diye gotunu kaldirmisiz adamlarin. zaten tum turnuvayi londrada oynadiniz, ustune italyanlarin maca gelmesini engellediniz. boyle gote girer, karma is a bitch der uyurum. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere zaten kura ve ev sahibi şansıyla finale kadar gelmişti.erken gol olmasa italya da çok rahat yenerdi bunları.finale kadar çıkmışsın topla oynama %30 bile değil golü attı tüm takım kapandı resmen.

sırf penaltı atsınlar diye turnuva boyunca şans vermediği adamları son dk oyuna aldı üstüne daha 20 yaşında bile olmayan adama penaltı kullandırttı adam kullanmaya giderken titriyordu, kaçırdığı gibi de ağladı zaten garibim askşdgjsşakdg.southgate, şenol güneş ten sonra turnuvanın en kötü hocası olabilir. 

sterling de guardiola ile çalışıp nasıl bu kadar kafasız olabilir aklım almıyor.bu kafayla devam ederse 30 undan sonra anadolu kulübü yapar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 saat önce, Laorx dedi ki:

?

sana tonlarca yollarım final maçından kazandıklarımla. durumu anlamana yardımcı olur

hepsini geçtikten sonra td nin artık günümüz futbolunda ne kadar önemli olduğu bu şampiyonada daha da net  ortaya çıktı. ne yazık ki şg, ft gibi artık zamanımız için çöp td lerin devrini kapatıp bir türlü yeni sayfalar açamıyoruz. 

helal mancini değerini bilmeyen gs utansın diyelim. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...