Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2020(1)


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Boyle bir orta saha - kanat kurgusu yok yalniz. SAC inanilmaz dogru soyluyor. Artik su Senol Gunestir Fatih Terimdir cok acil bitmesi lazim abi. Kendini gram yenilemeyen taktik konusunda sinifta kalmis hocalarin artik yeri yok su dunyada. Ne rakiplere calisilmis ne bir oyun plani, alternatif planlar var. Sifir arti sifir inanilmaz. Hic bisi yapilmamis. Adam hala Kenan'i Okay'i oyuna aliyo inanilmaz.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadroya kotu diyen futboldan anlamiyodur. Yada senol gunesin kendisidir. 
 

Turnuvadaki ilk 10 kadrodan 1i kadro. Hem transfermarkt degeri olarak hemde oynayan oyuncularin oynadigi liglere ve takimlara baktigin zaman. Yusuf Burak Zeki Psgnin onunde sampiyon olan takimin parcalari. Tek tek butun oyunculari da tartisalim. Turnuva tarihinin en kotu takimi olacaktik 1 gol daha yeseydik. Bu kadar mi kotu kadro? Bos yapmayin. Futbol bilgisizliginizi burada kusmayin. Tek sorumlu senol gunestir. 2000 jenerasyoni haric en iyi kadro olabilir bu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro kotu evet. Tek tek bu oyuncular sistem etrafinda kurulu oldugunda basarili olmus olabilirler ama modern futbolda artik Okay Ozan Yusuf Hakan gibi bir orta saha duzeni yok. Yusuf ve Hakan dedigin adam pas alisverisinde zaten olmayan adamlar. Okayin topla alakasi yok. Ozan'in da abartildigi kadar degerli bir futbolcu olmadigini dusunuyorum genel olarak. Gidip biri 15m verirse cidden cok sasiririm.

Kanatlarinda oynayan adamlarin 2 si de ikinci liglerde oynuyor, sen hangi takimda gordun bunu? Karaman ve Umut Meras dedigin adamlarin herhangi bir ozelligi yok. Bu adamlar eger iyi olsalardi zaten kapilirlardi kendi liglerinde. Pavard Stuttgart ile kume dustu durdu mu. Keza Ozan. O yuzden bu takimin degeri Transfer Markt da abartili. Hakan Caglanoglu 40m euro ediyorsa kapa o siteyi direk.

Takimin bana kalirsa her takimda oynayabilecek tek ust duzey oyuncusu var o da Caglar. Cengiz zaten 2 yildir dususteydi. 

Degerleri abartili oldugundan hep bu adamlardan birsey bekledik. Bugun su takimda Dorukhan Taylan Kerem Halil (2x) Irfan full oynasalardi bu kadar kotu olmazdi cok ciddiyim. 

Ha bunlari derken Senol'a saatlerce yazarim da gerek yok. Ben sadece daha onceki maclarda dedigim gibi aslinda balon oldugumuzu ve patladigini soyluyorum. Hollanda Norvec maclarinda da ayni seyleri soyledim. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancilar bizle ilgili ne diyor arastir bakalim. Kadro mu kotu diyolar takim kotu, taktik farkindalik yok mu diyolar? Turnuva baslamadan once dark horse diyolardi bize. Mac sonu aciklamalarina bak rakiplerimizin. Biraz google da arastir bakalim yabancilarin yorumu ne turkiye ile ilgili. Kadro mu kotu diyolar oyun mu? Kaldi ki kenan ve umut meras oynamak zorunda degil. Onu da herkes elestiriyo. Ve bu da hoca karari. Hocanin sucu. Koy Rodvani Keremi. Ne farkeder? Gene kaybedersin en fazla. 

Takim bu turnuvanin acik ara en kotu takimi. Turnuva tarihinin de en kotulerinden biri. Kadro bu kadar mi kotu? Transfermarkt degerini bakma eyw ama oyuncularin oynadigi takimlara ve liglere bak. Takimlarla birlikte oyuncularin basardiklarina bak.

Yada hepsini birak bana sunun cevabini ver. Ofansif olarak taktigi neydi senolun? Ne oynadik? Nasi bi kadro olsa bu oyun planini sahaya daha iyi yansitirdi? 

Kadro kotu deyip duruyosun da nasi bi kadro lazimdi senolun taktiginin basarili olmasi icin bi anlatir misin? 

TheGreatWall tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...