Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2020(1)


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Ben o kadar umutluydum ki, sağolsun Şenol Güneş'in varlığı yine suratıma tokat gibi patladı. Sen kimsin ki ak Şenol Güneş takımına karşı umut besliyorsun keko diyorum 2 saattir kendi kendime sürekli jkasdhfsda 

Bu adam bu ya, yabancı kaynakların ve kadronun kalitesiyle gaza gelmek tam bir safkan pollyanacılık oldu yine. uslanamadım...

neyse böyle böyle şenol'un ne kadar boktan bir td olduğunu empoze edeceğiz herkese geç ve güç olsa da...

adam fransa'ya karşı bi oyun tutturup, kazandı diye resmen fransa'ya çaktıysak herkese çakarız diye bir gram kendini değiştirmemiş. galler'e karşı bile onu denedi de işte millet çalışıyor, uğraşıyor... böyle tokatlarlar terlemeden. şu galler bizim yarımız kadar olmamalıydı normal şartlarda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takım komple o kadar ruhsuz ki şunun yerine bu oynasaydı bile diyemiyorum. Halil girince bi hareketlenme oldu gerçi ama  o da geç oldu. Hakan çıkmalıydı, Cengiz çıktı ki kendi başına bişeyler yapabilme ihtimali olan tek adam. İtalya maçından sonra silkelenip kendilerine gelir daha motive çıkarlar diye bekliyodum ama bütün takım nerden çıktı bu turnuva bitse de gitsek havasında resmen. 

İsviçre'ye de farklı yeniliriz ama ufak bi ihtimali kovalamak istiyosa kadroda ciddi değişiklik olması lazım. Ozan-Okay ileriye top taşıyamıyolar. Direk İrfan Can - Dorukhan - Taylan falan oynasın. Hakan-Kenan yerine, Halil - Yusuf oynasınlar. 

aktiftablet tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galler maçında kadroda ömür ve kerem de yokmuş aklından geçen neydi bu adamın çok ilginç .madem bu iki adamdan birini kadroya almayacaktın neden ikisini  de çağırdın.misal bu maçta 2. yarıda dorukhan ı alıp orta sahayı günçlendirebilirdi hadi adam yıl boyunca sakattı maça sokacak seviyede olmayabilir madem neden kadroya aldın.gidip irfan ı aldı sonra gitti cengizi cıkardı bu hatayı 12 yaşındaki cocuk yapmaz.

hayatım boyunca izlediğim en kötü teknik direktör performansıydı

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

57 dakika önce, Silphatos dedi ki:

işveçreye 9 atıp çıkacaz sonra finale

Ya bu yeni turnuva modeli kotu degil mi.

Ucuncu olmus 6 takimdan 4'unu neden ust tura cikariyorsun. Adam kendi grubunda elinden geleni yapip ucuncu olmus, sonuncunun bir ustu. Diger gruptaki ucuncu daha kotu diye neden bu ust tura cikiyor. Kendi grubunda yukselememis takima neden sampiyonluk sansi taniniyor sonra?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 dakika önce, Nigger_of_the_sand dedi ki:

Ya bu yeni turnuva modeli kotu degil mi.

Ucuncu olmus 6 takimdan 4'unu neden ust tura cikariyorsun. Adam kendi grubunda elinden geleni yapip ucuncu olmus, sonuncunun bir ustu. Diger gruptaki ucuncu daha kotu diye neden bu ust tura cikiyor. Kendi grubunda yukselememis takima neden sampiyonluk sansi taniniyor sonra?

Son maçlar heyecanlı geçsin herkesin bir umudu olsun diye. Bence şu ana kadar ki en eğlenceli turnuva ya. Her takım mücadele ediyor, biz hariç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En silik görünen iki takımın bile mücadelesi, pozisyon zenginliği keyif veriyor izlerken. Ben genel olarak memnunum turnuvadan.. Tek zevk vermeyen takım biziz, izlemesi eziyet.

Genel bir bitiricilik sorunu var, gollü geçebilecek maçlar düşük skorlu kalıyor. Biraz kalecilerin de ekstra performansını gördüğümüz bir turnuva diyebilirim aslında. Şimdiye kadar zevkli gidiyor.

Tek top oynayamayan takım olarak ise rakibimizin bulduğu birbirinden farklı ve yaratıcı pozisyonlar ile maça renk getirmekten geri duramıyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro zaten overrated'di. Bu anlamsiz gaz niyeydi ben cozememistim. Hollanda Norvec maclarinda yazmis olmam lazim, o kadar sansliydik ki her vurdugumuz girdi. Yoksa herhangi bir bilincli oyun orada da yoktu. 

Bu oyuncular tek tek baktiginda cok iyi oyuncular da degil ayrica. Daha dogrusu hepsini bir araya topladiginda birsey anlam ifade etmemesi normal cunku senin orta sahanda oynayan Yusuf Hakan Ozan gibi adamlar kendi takimlarinda yanlarinda onlari tasiyan tonla adamla oynadiklarindan goze batmiyorlar. Hepsini bir araya koyunca patliyorsun, dunyada boyle sacma bir uclu orta saha duzeni yok. Ayrica artik Okay gibi direk top kesen ama baska birseye yaramayan adamlarin devri de bitti. Pas oyununa katilamiyorsan bir ozelligin yok.

Kanatlara geliyorsun komedi. Bir adam ikinci ligde oynuyorsa bunun bir sebebi var. Pavard da kume dustu Stuttgart ile tak transfer oldu. Karaman'i niye kimse dusunmedi. Artik coluk cocuk bile izliyor dunyadaki tum maclari. Herhangi bir profesyonel sporcuyu getir Karaman yerine bu kadar oynar zaten - adam kovaliyormus. Yine Umut Meras. Ben tarihimizde ikinci ligden bu kadar adami bir adami gormedim milli takimda. Fransa 2 nedir allah askina dan dun top oynanan yerler.

Under zaten 2 senedir filan dususte ki takimin tek topla gidebilen ismi. Obur tarafta Halil, Kerem gibi isimler cok daha faydali olurdu ama hep isme takiliyoruz iste. O kadar kopuk ve toplama bir takim ki zaten rakipler bir pres yapinca basi kesilmis tavuga donduler. Nedense cok sasirmadim cunku elemelerde de birsey oynamamistik ama futbolda gol macin tum cehresini degistirdiginden goze batmiyordu.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadroya bok atilmista, turnuvadaki en fazla degere sahip 10. Kadro. 
Kadro baya baya baya ekstra iyi. Bundan daha iyi 2000 basindaki kadro olabilir.

Futbol kadroyla degil planla oynanir. Kloop Guardiola dunyanin en pahali takimlarina sahip diye iyi degiller. 
 

Geriden oyun kurmak icin herhangi bi planin olmadigi zaman arkada, Ederson-Trent- Ramos-Van dijk-Marcelo-Busqet olsa 2 pressle rakipler seni bogar. 
 

Biz topu arkadan hizli ve ayaga oynarak cikamadik. Hadi onu yapamadik hizli kanatlarla terse duze uzun top kes. Baski yap kapinca hizli cik. Taylan Kerem Omuru al. O da yok. Taktik olarak ne oynadik? Biz sunu oynadik ne diyebilirsiniz?

Kadro tercihi ilk mac elestirmem ama 2. Mac inanilmaz sacma. Merihi niye kestin? Niye umut meras tek sol bek? 
Niye Bi kanat daha koymadin sahaya? Ozan ve Okay pasla cikamiyor niye ekstra pas yapacak birini koymadin sahaya? Okay yerine Taylan mesela. 
 

Kadromuz inanilmaz iyi. Kotu olan tek sey hoca. Hatta inanilmaz kotu. Acilen istifa etmeli ki son macta bi sansimiz olsun. Aldigi tum parayi da kurusu kurusuna iade etmeli Turk milletine. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro genel itibariyle iyi de isminin altını dolduramayan adamlarla zor.

Hakan Çalhanoğlu bugüne kadar milli takımda 3 tane iyi ortalama maç oynamamıştır, hemen hemen her maçta adam takımın en kötü üç isminden biri. Sahada olması hiç yarar getirmediği gibi sayısız zarar. En ufak bir olumlu hareketi yok. Yok efendim sistem oyuncusuymuş. Ulan 1 metre önündeki sabit adama pas atamayıp taca top atan sistem oyuncusu mu olur? Sayısız atağımızı tek başına kesti. Üstüne bir de korkak, ne top almaya çıkar, ne insiyatif alır, ne yardıma gelir. Muhtemelen hepsi sonradan girme olarak 4. maçına çıkan ve forvet oynayan Halil, bu adamın 90 dk'da yaptığının kat kat fazlası 10 numara oynadı 15 dk'da.

Okay, yenilen gollerin neredeyse tamamının sorumlusu bu adam, orta sahada o kadar kötü, o kadar etkisiz ki hiçbir şey yapamıyor. Kevgir gibi en kazma rakip bile geçip defansa gidiyor. Bu kadar hangi defansa yüklenirsen eninde sonunda bir gedik yakalarsın zaten. Dün ilk golde adamı kaçıran bu adam, İtalya karşısında sahada oynamayan yine bu adam.

Umut Meraş, nedir ne değildir bilmem, bir yerden getirip koydular, en ufak olayını göremedik. Menajeri yağlı heralde, burada parlatık birilerine kakalayacak. 

Kenan... Yine Hakan'a göre iki tık daha iyi, en azından maçta 2 kere topa değebiliyor.

Şu adamların dördü de felaket.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yillar sonra bir macini izleyim dedim, Turkiye en son nerede biraktiysam orada kalmis. Her topu kaleciye gonderme, defansin rakip kendi sahasina donene kadar kendi arasinda salak salak paslasmasi, 1 forvetin 4-5 rakip oyuncuya tekrar tekrar kafa tutmasi vs.. 90larda, 2000 baslarinda ne gorduysem aynisini gordum. Teknik direktore baktim, o da Senol Gunes. Bir Hakan Sukur eksikti.

Kaleci baya iyi gibi, ama o garibana da rakip sut cekmese defans pas atiyor Fevzi gibi yiyecek golu bir gun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...