Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palia (Animal Crossing X Stardew Valley) MMO


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Eski Riot ve Blizzard çalışanlarının oluşturduğu bir ekip tarafından yapılan bir oyun. Devler oyunu tanıtırken esinlendik dediği oyunlar: animal crossing ve stardew valley'in open world elementleri, zelda breath of wild'ın yaratıcı yönleri, Sims serisinde gameplay öğeleri ve minecraft'ın multiplayeri.

Şu an için bu trailerdan başka hiç bir ek bilgi görsel bulunmuyor, ama baya huzur verici bir oyun olduğu trailerdan anlaşılıyor ? Valheim ama daha aydınlık dünyaya benziyor bir yandan ? Grinding ve pvp öğeleri olmayacak gibi gözüküyor.

https://palia.com

Alıntı

Palia is a massively-multiplayer community simulation game set in a brand new high fantasy world with elements of open world adventure games. It’s a cozy and welcoming world that we hope fans of the community sim genre will love for years to come.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar güzel gözükse de gönlünce istediğini yapmana izin vereceklerini zannetmiyorum subscription olmadıkça. Free to play yapıp bence archeage gibi günlük action point sınırı koyup extra action pointi para ile satarlar gibime geliyor. Toprağı düzelt 20 point, domates ek 10 point. Günlük de 1-2 saatte bitireceğin kadar az bişi action point verirler şişirirler milleti. Malesef günümüz mmo, mobil, gacha piyasasını düşününce bu karamsarlıktan kurtulamıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...