Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masters of the Universe: Revelation - Netflix


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...

O yoruma katılmıyorum. Bence tam tersine Kevin Smith ölmüş franchise'ı diriltti.

Dizinin sonunda hemen hemen her şeyin eski haline döneceğini tahmin ediyorum. Neticede dizinin esas yapımcısı Mattel ve bu dizi üzerinden -erkek çocuklara yönelik- oyuncaklar satma peşinde. 

Bir tek,

Spoiler

Teela Sorceress'ın yerini alabilir. Orko da gerçekten ölmüş olabilir ama bir karakterin öldüğü sırada vücudunu görmememiz her zaman için şüphe uyandırıcı bir durum.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cringe ve dandik yerler yok degil, bolca var.

Spoiler

misal Teela'nin bahanesi cok sacma, adam orda bildigin galaksiyi solo kurtarirken sehit oluyor lel

ama klasik hemen hepsi ayni he-man bolumlerinin disina cikmasi iyi olmus biraz bence, part 2 gelsin bakalim nolacak, ilerki sezonlari falan gelirse hardcore bir Hordak gorursek iyi olur asil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

komutan büyük ihtimalle olmayacak o dediğin çünkü "he-man and the masters of universe" diye ayrı bir seri planlıyormuş mattel. herhalde yedek plan o denmiş.

Alıntı

Netflix is making two new He-Man projects. The first will be the adult Netflix Original series Masters of the Universe: Revelation, a direct sequel to the 1983 TV series.

It is also confirmed a direct family oriented Netflix Original He-Man and the Masters of the Universe series is in the works. It is reportedly being made by Mattel Television and DreamWorks Animation Television for a CG-animated revival to the original He-Man series with new storylines and character takes.

kevin smith de özellikle geçen yıl "hayır efendim leaklerdeki gibi birşey olmayacak he-man başrol" filan demiş, bayağı yalancı çıktı adam. birileri birkaç eski demecini de bulmuş "ben he-man sevmem" filan diyen.

rt'de %94 critic fresh, %30 user rotten

mc'de 70 critic, 2.0 user

imdb 4.6

Spoiler

220.png

hillary-clinton-quote.jpg

?‍♂️

https://variety.com/2021/tv/news/he-man-masters-of-the-universe-revelation-kevin-smith-netflix-1235026831/

bunda da "yok efendim hele izlemeye devam edin" demişler de o yalan reklamın kıyısında gezen trailer'dan sonra pek güvenesim gelmedi.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Sam dedi ki:

komutan büyük ihtimalle olmayacak o dediğin çünkü "he-man and the masters of universe" diye ayrı bir seri planlıyormuş mattel. herhalde yedek plan o denmiş.

Daha küçük yaştakilere yönelik başka bir dizi gelecek ama onun da ismi Masters of the Universe diye biliyorum, çünkü “He-Man and the Masters of the Universe” ismini kullanamıyorlar. Orijinal Filmation çizgi filminin telif haklarına sahip değiller, yalnızca Mattel’in oyuncaklarında olan şeyleri kullanabiliyorlar. Tabii zamanında çizgi film ile oyuncaklar paralel üretildiği için çizgi filmdeki pek çok şeyi oyuncaklar üzerinden kullanabiliyorlar ama dizinin ismi ve müziği gibi bazı şeyleri kullanmaları mümkün değil.

Kevin Smith He-Man başrol demedi, “He-Man does no stepping aside” ve “It is all about He-Man” dedi. Orada biraz kelime oyunu yapıyor aslında. 
 
Teela’nın lezbiyen olduğu iddiaları da tamamen palavra, Andra ile aralarındaki ilişki arkadaşlık dışında bir şey değil.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fikirler internetin karanlik koselerinden derlenmis. keske izlemis olanlar konusuyor olsaydi. ama dogru tribun. NETFLIXLEMISLER BEYLER kek

iki parcaya ayirarak hem keyif kacirmislar hem de gereksiz tartismalara mahal hazirlamislar. bunlarin sozune guvenecek degilim, yalanci showrunner'in ilk emsali olmaz. izlenimim ikinci kisminin farkli olacagi. oyle eskisi gibi 100% he-man olacagini da dusunmuyorum.

simdilik pek parlak bir sov degil. ikinci kismi izlemeden kesin yargi sahibi olmak istemiyorum zira potansiyeli var. cizimdi, seslendirmeydi, muzikti bunlarda bir sikinti yok. fakat yazim bazi yerlerde epey siritiyor. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

If this was Blizzard, Skeletor would hold an earth city hostage through a portal, nuke it last moment, get taken prisoner, get rehabilitated, then torture a village until their anguish creates an evil artifact, be defeated for good and say that he did it to stave off an ancient evil all along and get a statue in his memory.

They didn't completely disregard the source material, boot the writers who were actually good, and then turn He-Man into a completely different IP than what it used to be. No, they did something WORSE.

 

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...