Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A-Train All Aboard Tourism


neutrino

Öne çıkan mesajlar

a-train-all-aboard-tourism.original.jpg

 

Merhaba,

Yine paticigin pek begenmeyecegi bir oyun, konusunu acayim istedim. Bir haftadir falan switch'te oynuyorum, cok iyi. 

Oyun genel olarak trenler uzerinden bolgenin toplu tasima altyapisini kurup koyleri kasabalara, kasabalari sehirlere, sehirleri metropollere cevirme oyunu. 

Oyun genel olarak soyle izometrik acidan oynansa da;

%25E8%258B%25B1%25E8%25AA%259E_%25E3%258

 

Her sey 3d oldugu icin kamerayi istediginiz gibi oynatip sehre bakabiliyor, trenlerinizin camindan istasyonda sizi bekleyen yolculari seyredebiliyor, yuk tasiyan kamyon soforlerinizin yanina bir otostopcu gibi oturup uzun yollara cikabiliyorsunuz;

D524D80F-E085-4B0B-AA6A-F771BF66CB4B.jpe

 

Oyun cok detayli; trenlerin hangi istasyonun hangi platformundan saat kacta hareket edeceginden, kalkis sirasinda yapilacak anonslara, trenin disina yapistirilacak stickerlara kadar her seyi belirleyebiliyorsunuz. Derinlik isteyeni tatmin eder, yok ben ugrasamam oyle detaylarla diyorsaniz bunlarla ilgilenmeden de oynamak mumkun.

Tren ve toplu tasima haricinde kendi fabrikalarinizi kurma, otel yapma, turistik tesisler insa etme falan da mumkun. Ayrica oyunda borsa var, hisse senedi alip dividend biriktirebilir, bazi sirketlerin belli bi miktar hissesini alip onlarin ekstra avantajlarindan yararlanabilirsiniz. Sehirde uretilen tarimsal urunleri, baligi, malzemeleri komsu sehirlerle satip ticarete atilabilirsiniz. 

Bir de her senaryoda arka planda ufak da olsa bi hikaye mevcut, sirketi yonetirken su arkadaslarla diyaloga girip takip ediyorsunuz, ufaktan romance falan da var sdfsdf

A-Train-Switch_01-26-21.jpg

 

Oyunda kendi senaryonuzu, haritanizi yapabiliyorsunuz, baska oyuncularin yaptigi senaryolari da indirip oynayabiliyorsunuz. Ya da senaryo olmadan sirf kendi belirlediginiz kosullarda sehir, bolge gelistirme de yapabiliyorsunuz.

Bunun 3ds versiyonunu oynayip hic sevememistim ama bu versiyon cok iyi olmus. Ilgisi olanlara mutlaka bakmalarini tavsiye ederim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...