Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mare of Easttown (2021) - HBO


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

916tk--7VeL._RI_.jpg

https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=fn_al_tt_1

Kate Winslet başrolde. Polisiye bir dizi. Şimdilik iki bölüm çıktı sadece ama benim hoşuma gitti. 

Özetle; Herkesin bir şekilde birbirini tanıdığı ufak bir kasabada polislik yapıyor Kate Winslet. Kasabada önceden kaybolan bir kız var, kızın annesi ile eski arkadaşlar ama olaydan dolayı araları limoni. 25 sene önceki bir basketbol maçından dolayı Kate Winslet ve arkadaşları (takım olarak) kasabanın kahramanları gibi görülüyorlar ama hayatları pek de öyle değil. Eşinden boşanmış, kızı ve torunu var. Bir vaka daha yaşanıyor, olaylar gelişiyor.

 

Digiturk ve muhtelif yerlerden izleyebilirsiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Diziyi beğendim genel olarak ama gayet önemli karakterler ve olaylar arada kaynayıp yok oluyor gibi geldi. Sanki 15 bölümlük gibi tasarlanıp 7 bölüm çekilmiş gibi. Her ne kadar ana karakter iyi kurulsa da yan karakterler dekor gibi kalmış, yok oluyorlar bir anda.

Broadchurch'ten esinlenme diye okudum şimdi Broadchurch'ü izliyeceğim bakalım.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baya baya izletti.

dusman basina kadin,

Spoiler

bosanmis, oglu kes ve intihar etmis, kizi gay, anasiyla yasiyor, bunalimin dibinde, torunun annesi kes ve les, gencecik detektifide oldurttu bir sekilde sagolsun… bundan medet umduk. Arkadaslarida ayni sekilde kanser hastasi kizi kayip, birinin kocasi herkese dumduz gider oglu katil falan. Bir digeri kes kardese sahip o da oldu zaten.. say say bitmez. Ha bi siktirip gidin lan.

e bu kadar zorlamayin be kardesim. Normal kisi yok kadinin ailesinde ve cevresinde.

6

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi guzel de

Spoiler

Yine de plota hizmet icin yasayan karakterler yok muydu.

Bisikletle gitmek cok uzak diye rahibin arabasina atlamisti hani kiz, e el kadar oglan nasil ailesinin dibinde partiden kaybolup bisiklet ustunde gitti oraya. Kimse farketmedi mi cocugun gittigini.

Dylan ile Erin'in kankasi seytani paktlarini sirf Erin'in ruhu sad olsun diye mi kurdu yani. Kizi susturmak icin gece gece sokaklarda bunun adina mi kovaladi, agzina silahi soktu lol.

Dylan meger Erin'in olduruldugu gece alibi olmayacak sekilde ortadan kaybolmus. E sonra bir yere de baglamadilar. Plota hizmet adina vuruldu, baskasinin cocugunu sahiplendi, delil karartti, silahla adam tehtid etti, ortadan kayboldu. Kendine 1 gidim fayda saglamadan yapti hepsini.

Zabel'in amaci Mare'in polis olmadan polislik yapabilmesini saglamak idi. Olerek de Mare'in teskilata geri girmesini sagladi.

Mare'in kizinin neden hikaye arki vardi onu anlamadim, plota da hizmet etmiyor idi. Hicbirsey yapmadan dogru kisi ile tanisarak Berkeley'e kabul edildi, nasil bir mesaj cikiyor buradan bilemedim.

Kim teskilat yadigari tabancasini evinin disindaki kulubede tutar?

Rahip delil kararttigi icin hapse gidiyor, katil bulunana kadar onun cinayet isledigini bilip de polise yalan soyleyen tipler ise bu yuzden ceza almiyor. Lor'a bir halt olmadi, Billy icin de isbirligi yaptigi icin erken tahliye verdiler. Yakalanana kadar bir gidim yardim etmedi adam, nasil isbirligi imis bu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dizilerde olmazsa olmaz bazi seyler var artik, ornegin,

bolca turlu irktan kisi. Ku Klux Klan dizisimi ornegin siyahi uyeleride olacak, sacma mi sacma ama sanane arkadasim siyahiler izliyor diziyi orada olacak onlardan da uye.

kesinlikle gay lesbian birileri olacak mumkunse ezilmis ya da mutsuz olacaklar. maredeki bu turdendi ornegin. 

gay iliskilerinin cinsellikleri daha cekici mk. ornegin marenin sevismesi ilkelligini kusarak izlemek mi? kizinin bir baska kizla opusmesi mi? ayni ornek iki erkek arasi opusme icinde verilebilir cunku denk gelmedim degil hetero iliskiler o kadar berbat ki ne iliski ne sexleri cekici. 

bir suru gereksiz kisi sokup her birine toplumdan bir klasi saplayip milletin kendisini gormesini saglayip izlenmeyi arttirmak. ne de olsa dizi 20 bolum 15 bolum izletsek herkese yeter gerisini sacmalar ve bitiririz cok da fi fi. bir yere varmasi sart degil cogu hikayenin.

gibi gibi var bir cok zirvalik son zamanlarda.

mare bunun en etkin ornegi. hersey herkes var icinde, siyahi, beyaz, red neck, sevgillik, mutsuzluk, gay, katil, sapik rahibimsi, kes, les, mutsuz babalar, cocuklar , aileler, seri katilimsi sevisici, yazar, polis, okul, kanser vb vb vb cuk kadar mahalle lan. 

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Fena degilmis bu ya, izlettirdi kendini. Ama evet bu da yeni formul heralde, smokescreen basiyolar resmen, karakter ve supheli hareket bombardimani yapip sonra cikariyolar tavsani sapkadan. Nolan filmleri gibi twist ne zaman gelcek acaba diye diye izliyosun.

Kotu diyemem ama Broadchurch mu bu mu dersen Broadchurch derim mesela, atmosferi falan daha iyi yedirmislerdi orda bence.

Kojiroh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...