Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wheel of Time - Amazon


Komutan

Öne çıkan mesajlar

11 saat önce, GokTuRK dedi ki:

Cinsiyeti herhangi biri olabilirdi diye hatırlıyorum başta belli değildi sanki. 17 yıl falan oldu okuyalı tam hatırlayamıyorum 

Moiraine Taverenlerden biri olacak diyor, hangisinin en guclusu oldugunu ayirt edemiyor ilk basta ama Mat, Perrin ve Rand uclusunden biri oldugundan net emin. Egwene cirak gibi geliyordu zaten, Nyneave de onlari arkadan takip edip katiliyor. 

 

Erkek kizini yerler de, digerleri taveren degildi zaten. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Spoiler

Perrin ve mat in hikayelerindeki değişiklikleri anlayabiliyorum bu arada. Mat’in serseri ama zamanı geldiğinde sevdiklerini koruyabilecek biri olduğunu verdiler. Perrin içinse içindeki çakışmayı bu şekilde vermeleri mantıklı gibi, okurken anlaşılırdı da izlerken hem sıkardı hem de oturtması uzun sürerdi. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitabını hikayesini bilmeyen birisi olarak, dizi çakma lotr gibi gözüktü. 1. ep i izlerken bırakıp droplayasım geldi, köyde yaşayıp kuaförden yeni çıkmış gibi tertemiz makyajlı pudralı yüzlerle gezmeleri ayrı bi rahatsız etti. 

dedim belki açıyordur. 2. yi izledim. tamam bir şeyler var ama gına geldi artık herhangi bir mantığa düşünceye bağlı olmayan davranışları izlemek.

Spoiler

sen amcayı dereden karşıya geçirtmedin kötüsün sen kakasın. ühühühü. 30 yaşında ergenim ben trip atcam sana çünkü sevgilim beni terketti ?

2 bölümde merak uyandıran bir bağ oluşturmadı bende. ana hikaye ne fikrim yok 2 saatten sonra. 3ü izleyesim yok şimdilik...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...