Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expeditions: Rome


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...

Maalesef Logic Artists kapanip nft ve blockchain kullanan multiplayer oyunlar yapmayı hedefleyen Dynasty Studios'a dönüşmüş.

https://venturebeat.com/2021/12/21/dynasty-studios-raises-5m-to-take-traditional-games-into-blockchain/

"Dynasty Studios originates from Logic Artists, a Denmark-based gaming studio founded in 2011. It has made games such as the Expeditions series of titles, and it is finishing up work on Expeditions: Rome, which will be published by THQ Nordic. After that, Logic Artists will wind down and its staff will join Dynasty Studios."

Neyse ki Expeditions IP'sini üç yıl önce THQ Nord almış.

Bu arada oyun bugün çıkıyor.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

valla Vikingsi de Romeyi de çok beğendim, helal olsun adamlara?

firmanın satılması da kötü olmuş, aslında bi tane de medieval TW zamanlarını 1200-1300leri anlatan oyun güzel olurdu, cihadlar crusaderlar falan

Shadow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rome hype'ından sonra conquistador vardı bende, ona başladım. özellikle world building, oyunun tarih anlatma derdinde olması hoşuma gitti. combat da keyifli, zor difficulty'de başladım en başta zordu ama trap'ler ve tinker update'lerinden sonra ilk adadayım ona rağmen çok rahatladım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Oyunda son kısma geldim Galyaya, son şehir kuşatması artık. Oyunun hikayesi grafikleri falan herşey iyi de, RPG olayı pek yok, tekrar oynanabilitesi hiç yok. Vikingste 10 tane eleman var ana kadroya alınan burda 5 kişi max, hiç başka alınacak companion NPC yok vs vs

Shadow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

2 gündür oynuyorum, gayet güzel olmuş. adamların bu seriyi bırakması bir kere daha üzdü. thq’nun başkasına devam yaptıracak kadar satan bir tür olduğunu sanmam ama yaptırsalar bile pek beklentide olmak mümkün değil benzer oyunların el değiştirince başlarına gelenleri gördükten sonra.

tek eleştirim respec olmaması ve sonradan recruit edilenlerin de skill setlerinin önceden seçili gelmesi. skill’leri öyle mi böyle mi yapsam diye saatler geçti. oyunun başından sonrasında ne hale geleceğini kestirmek mümkün olmadığından rehber okutturuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...