Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roll20'den oynamak isteyenler?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
12 saat önce, Gimli dedi ki:

5-6 aydır roll20'den aktif dmlik yapıyorum. 20 senelik aradan sonra özlemişiz FRP'yi genel olarak güzel oldu.

Arada playerlığı da özlemiyor değilim ama ? Eğer tek oyunluk guest appearance mümkünse bi merhaba derim.

Sevgiler

Boss fight olarak misafir getirmeyi seviyorum, ben partiyi bildiğimden ister istemez zorluk ya az ya çok oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, quixef dedi ki:

Nasıl bardmış o dsadfsa

Ya neşeli falan bi tipti, Barovia'ya girince zaten depresyona girdi, hafif hafif kafayı yemeye başladı bu leş ortamda depresyondan, sonra bi de Sun blade bununla konuşunca iyice kendini kaybetti. Adam güzel oynadı aslında Bard'ın karakter gelişimini.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer çok uğraşmak istemiyosanız şu plugin baya bişeyi çözüyor: https://justas-d.github.io/roll20-enhancement-suite/   Group initiative'dir, groupe roll ve checklerdir, animated map koymaktır hepsini bu hallediyor.

Onun dışında benim kullandığım: https://app.roll20.net/forum/post/2139713/script-aura-slash-tint-healthcolor/?pagenum=1  Damage alan tokenlara hp aura ekliyor ve kendi otomatik auranın rengini değiştiriyor. Kullanışlı baya.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Valla çok güzel hakikaten. 3 haftadır tatil sebebiyle katılamıyordum ben, resmen özledim. Bu hafta dönüyordum, ama Almanya'dan arkadaş gelmiş ve yeni çocuğu oldu, onu gitmeden görmem lazım diye yine gelemeyecem @GERGE

Haftaya kafama meteor düşmezse katılacam ama mutlaka. Son bir aya kadarki kısımda da gayet güzel, gitmediğimiz yer kalmadı (Moonsea hariç :D)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 21.09.2021 at 20:17, GERGE dedi ki:

Güzel gidiyor, oyun benim senaryodan çok farklı yerlere çekti. Oyun aslında Moonsea'de geçecekti ama aylardır daha yaklaşamadık bile, oradaki olaylar oldu da bitti oyuncular gitmeden ? 

En güzel oyun off-the-rails oyun gerçekten ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Anauroch'dan çıkıldı en sonunda.

Parti Athkatla'da bir kafile koruyarak başladı oyuna, oradan Baldur's Gate, Scornubel, Far Hills yaptı. Darkhold semalarında kafilenin Cyric için görevde olduğunu öğrenip kafileyi indirdiler, ellerine Oghma'nın bir artifactı geçti. Darkhold civarlarında Selune'un yardımıyla artifactı almak isteyen Larloch'dan kaçarak Underdark'a indiler. Underdark'da ve Sshamath'da epey bir macera yaşandı. Oradan eski bir cüce harabesinden geçip, Storm'un yardımıyla bir ejderhadan kaçarak ve yüzeye çıktılar. Artifactı Elminster'a paslayıp, Elminster'dan Oghma artifactının nereden geldiğini öğrenmeleri için görev aldılar. Görevin peşinde Anauroch'da Zhentarim'e karşı güreş tutarak artifact hakkında bilgisi olan birinin peşinden Netheril'li bir Archlich'in mekanına girdiler. Archlich phylactery'deydi.

Şimdi işte Archlich'i geri getirmeye çalışan Archlich'in minionlarını öldürüp, peşinde oldukları adamın cesedini bulup, Speak With Dead ile bilgiyi alıp, Archlich geri gelmeden phylactery'sini kırdıktan sonra Elminster'a geri dönüp görevi bitirdik dediler. 

Şu an Shadowdale'de bundan sonra ne yapacaklarını konuşuyorlar. Elminster partiyi Oghma'nın benzer artifactlarının peşinden Abeir'e gönderme niyetinde.

6 aydır yolda bir sürü şey oldu tabii, anlatsak uzun sürer. Level 5 başladı parti, bugün level 11'e çıktılar.

Oyuna başladığımızda bunların hiçbiri planda yoktu tabii, %100 off-the-rails.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay oyun içi mi oyun dışı mı? Underdarksız Faerunun tadı cıkmaz. Kaç senesi oyun içinde?

Roll20 sağolsun bizim de 1 sene oldu, ama oyun içi toplayınca 1 ay geçmiş. Ekip bütün main questleri fail etti farklı şekillerde, şimdi son bir efor BBEG'yi öldürmeye calısıcaklar bakalım. Green Fields'dan Troll dağlarına ordan Athkatla'ya. Son 6-7 aydır Athkatla'daki 1 haftalık süreyi oynuyoruz.

Bakınca bi garip geliyor tabii 6 ayda 1 haftalık süreyi oynamak. Zaman akışını daha doğal hissettirmek adına bi tüyosu olan var mı?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla gayet keyifli gidiyor oyun. Genelde oyunlar tek konsept etrafında ana hikayeler alanında belli bir atmosfer etrafında yürür, burada hep çok farklı şeylere dalıyoruz, çok alakasız tecrübeleri yaşıyoruz. Bi Underdark'larda Beholder'lara şarkı çalıyor, bi çölde dev Dune wormleri öldürüyor, bi geniş ovalarda skeletal dragon üzerindeki lichlerden kaçıyoruz. Grupta da healer ya da warrior olmadan düşe kalka gidiyoruz ama bayağı keyifli gidiyor.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...