Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roll20'den oynamak isteyenler?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Evde dura dura sıkıldım iyice, FRP istiyorum. Roll20 deneyimim oldu, öyle tile kullanarak harita ya da dungeon hazırlayamam sanırım ama kalemle de güzelce çizilir.

Sonuç olarak, var mı isteyen?

Aklımda Savage Worlds ya da 5e oynatmak var. Savage Worlds tercih ederim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Covid sayesinde 15 sene sonra D&D'ye geri dönenlerdenim ben de. Ben hazırda bi oyun (Curse of Strahd) oynuyorum (bitmek üzere) bi tanesinde (custom campaign) de DM'lik yapıyorum Roll20 + Zoom kombosuyla. D&D olursa ben de katılabilirim. Savage Worlds hiç oynamadım, noob kabul ederseniz o da olabilir ama hani konseptini dahi bilmiyorum, ismen duymuşluğum var sadece.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Öğrenirsiniz, %90 roleplay oynatıyorum zaten, öyle combat ağırlıklı geçirmem özel zindan, savaş vb. sırası gelmedikçe. Her sezon bir combat olsun isterim ama, bu nedenle de roleplay, boss fight, role play, exploration, role play, boss combat diye geçer.

Savage Worlds noob olmanız önemli değil, kuralları karışık değil. Basit epey, yapabileceklerinizi söylerim, öyle ortada bırakmam.

İkidir başlatıp yarım kalan öyküm var, bronz çağında geçiyor Anadolu'da (Hitit filan). Onu atarız isterseniz. Büyü yok kararkterlerde ki Savage Worlds buna çok uygun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde benim de canım çektiydi frp oynamak. facebook'dan gruplara bakıyordum da hep drakulalı, kurtadamlı RP oynuyorlar oralarda, iyi denk geldi, katılırım ben de ? 

oylama yapıyorsak 5e'den yana kullanırım. bayadır oldu 5e oynamayalı ? salı günü hariç her güne varım ben de, başka sistemlere de karşı çıkmam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

5e isteyen ağırlıktaysa öyle yaparız.

Level 5 başlayabiliriz, multiclass başlamayın ama, sonra isteyen gider. Onun dışında biraz değiştirilmiş bir standart array eğlenceli olabilir: 16, 14, 13, 12, 10, 7. Bir özelliğiniz kötü olsun ?

Ravnica'da oynayalım, kitap olarak da Player's Handbook ve Guildmasters' Guide to Ravnica kullanırız.

Yok olmasın derseniz Faerun her zaman hazır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...