Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda Fahri Konsolosluktan MVV Vize Başvurusu


monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Hollanda'da anlaştığım bir firma benim adıma MVV başvurusu yapıyor fakat sonucunda benim de gidip belgelerimle bir vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş. İstanbuldan çok uzağım ve 3 haftalık kısıtlama geliyor bu başvuruyu fahri konsolosluklarda halledebilir miyim bir bilginiz varsa paylaşır mısınız ? 

Sadece başvuru kısmını fahri konsoloslukta yapacağım pasaport teslimini İstanbuldan yapacağım

Teşekkürler.

monoscope tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim firmadan biri vize için bana danışmıştı , İngiliz vizesi için aracı çalışan kurum yeniden randevu alın diye mesaj atmış kapanma süresince randevusu olanlara . Nasıl alıcağını sormuştu dün. Sisteme girip bakacaktı naptı bilmiyorum ama. Sende bir sor Hollanda konsolosluğunu yada çalıştıkları aracı kurum varsa.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MVV'leri sadece konsolosluk/elçilik verir, aracı kurum ile olmuyor. İkamet ettiğin ile göre hangisi kabul ediyorsa ona gitmen şart. Türk vatandaşlarının MVV konusunda bazı durumlarda ayrıcalığı oluyor yalnız. Hatta çoğu durumda bile diyebiliriz. MVV'yi pas geçme hakkın var mı diye bir araştır IND'nin sitesinde, genelde herşey çok sistemli ve detaylı anlatılmış oluyor, yarım saat 1 saat siteyi kurcalasan mevzuata hakim olursun. Seni işe alan şirket bu hakkın olup olmadığını bilmiyor olabilir doğal olarak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...