Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Güncel ve Dolu Steam Hesabı


Akegata

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Sahibi olduğum Steam hesabı satılıktır. Hesapta güncel ve AAA oyunlar ağırlıktadır, ayrıca pek çoğunun DLC, Season Pass vs. gibi içerikleri de bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlar daha fazla bilgi için özel mesaj gönderebilirler. Hesabın fiyatı 1500 TL'dir ve ödeme EnPara üzerinden alınacaktır. Ödemenin ardından mail değişikliği, şifre değişikliği gibi işlemler birlikte yapılacaktır.

Hesapta bulunan oyunları aşağıda ekran görüntülerinden inceleyebilirsiniz;

https://hizliresim.com/dqkxue

https://hizliresim.com/8hu70g

https://hizliresim.com/egltw6

https://hizliresim.com/4fqyuu

https://hizliresim.com/8lo6i2

Not: Hesapta bulunan Black Desert hesabında da hatırı sayılır seviyede bir karakter bulunmaktadır. Bu hesabın bilgileri ise ayrıca paylaşılacaktır. Aynı durum The Elder Scrolls Online için de geçerlidir.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi, ilk sorduğun sorunun yanıtı tam olarak cevabı olayın. Aynen o sebepten dolayı göstermemeyi tercih ettim. Hesapla ilgilenen arkadaş zaten muhakkak benimle iletişime geçecektir ve o sırada detayları kendisiyle paylaşacağım.

Laraken, o kadar uzun süredir BDO oynamıyorum ki oyuna girip bakmadan tüm detayları hatırlama ihtimalim yok. 61. seviyede Kunoichi karakter vardı hatırladığım ve 240 - 260 AP gibi bir karakterdi. Bir de orada hatırı sayılır seviyeden kasıt, karakter level durumu değil. Karakter ekipmanı vs. anlamında olan seviye. TESO'da da 280 - 300 CP'si olan bir Nightblade bulunmakta.

Hesapla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa da dediğim gibi, özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Akegata tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...