Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sony WH-1000xm3


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Piyasadaki en iyi ANC headsetlerden, bundan daha iyisi sanırım 2020 sonunda çıkan WH-1000xm4 ve aralarında pek bir fark yok ses kalitesi ve ANC açısından.

Geçtiğimiz eylül ya da ekimde Media Markt'tan almıştım, normalde haftada 1-2 kez hızlı trenle şehirler arası yolculuk yapıyorum ve ihtiyaç duyuyorum bu tarz bir şeye. Covid patlayınca arabaya mahkum oldum tabii...

O yüzden hazır garantisi vs. devam ederken ve alet mint kondisyondayken satayım dedim. İstanbul - Eskişehir -Kütahya'da elden ya da tüm Türkiye'ye alıcı ödemeli olarak köpükle sararak kargoyla gönderebilirim. Piyasada fiyatı 2500 lira sıfırının, ben 2000 liraya veriyorum. Yerine airpods pro almayı düşünüyorum şu an için, o yüzden isteyen olursa bana sıfır airpods pro alıp (gürgençlerde 1879 lira) istediği gibi taksit de yaptırabilir, üstüne de 150 lira falan gönderir işte.

Benim kafam boyumla orantılı olarak uzun biraz, normalde headsetlerde sorun yaşıyorum, ama bunda öyle bir problem olmadı. Uzun süreli kullanımda rahat, spor yaparken pek uygun değil. Bir kaç kez koştum ettim ama tavsiye etmem. Ses kalitesi bir bluetooth kulaklıktan duyabileceğiniz en iyilerinden, yalnız equalizer ayarı gerekiyor mutlaka. Ben wavelet diye bir app. kullanarak çözdüm o işi de, gerçi piyasadaki popüler işleri dinlerken iyi ama ben metal dinlediğimden ihtiyaç duydum ses karakteriyle oynamaya. Şarjı 30+ saat dayanıyor, kablolu olarak da kullanılabiliyor.

Fiyat 2000 lira, pazarlığa açık değil. Daha ucuz aletler olabilir belki ama ben 1.5 sene garantili, sıfır kondisyonda alet yollayacağım. Satılmazsa da daha sık kullanmak için covid'in biteceği günleri beklemeye devam ederim ?

Bugüne kadar sattığım herhangi bir şeyden memnun olmayan çıkmadı sanırım, hatta benden aldıklarını yine forumdan üstüne 3-5 ekleyerek satıyor millet seneler sonra, kaçırmayın derim sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...