Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liebe'nin bitpazarı - Bebek malzemeleri


Liebe

Öne çıkan mesajlar

Buraya kendime tapulu bir ilan başlığı açayım dedim, oğlan büyüdükçe bir sürü şey boşa çıkıyor kenarda duruyor. 

Satacağım ürünler de %99 sağlam ve temiz olduğuna inandığım ürünler olacak, aksi bir durum olursa mutlaka belirtirim zaten.

Fiyatları pati fiyatı olacak, 0 ve 2. el ilanlara bakıp çok daha aşağısını yazıyorum, eğer çok daha uygun fiyat bulursanız lütfen paylaşın ama elimden geldiğince en iyi fiyatı yazıyorum her ürün için. 

alışveriş yaptığım arkadaşlar bilir kimseyi üzmem, satış öncesi-sonrası her türlü hizmeti sunarım ssdsfds 

konum İstanbul Maltepe - İdealtepe mah.

ilk ürünümüz: 

Philips Avent Bebek Telsizi SCD501/00 -  

100 TL 

2 sene önce aldık, az kullanıldı gayet temiz alet. bizim oğlan avaz avaz bağırıp uyandırdığından çok uzun süreler kullanmadık.  alıcı aparatı pille çalışabiliyor, verici doğrudan elektrik istiyor. piyasadaki en stabil ve sağlam telsizlerden biriymiş, biz sorunsuz kullandık.  

 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boneun yorumu üzerine 200 tl olarak güncelliyorum  ? pati fiyatı abi maksat birinin işi görülsün, bende de boş boş durmasın kenarda.

2. ürünümüz hayat kurtarıcı iyiki almışım dediğin bir ürün;

https://www.hepsiburada.com/pilsan-handy-cit-p-hbv00000knvft 

100 TL - sadece istanbul içi

kare altıgen falan olabiliyor, biz koltukları birleştirdik diğer tarafa bunu koyduk baya büyük bir alanda çocuk oynadı durdu. ek parça alıp ekleyebilirsiniz de isterseniz. 18 aylık oldu oğlan basıp üstüne çıkmaya çalışıyor artık bir işlevi kalmadı malesef. 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

masti pmledim 

geliyoruz 3. parçamıza: Maxi-cosi anakucağı ve puset seti

https://www.amazon.com.tr/Maxi-Cosi-

https://www.hepsiburada.com/maxi-cosi-pebble-plus

Şimdi bu biraz karışık anlatayım, amazon linkindeki 2. fotoğraftaki port bebe ve aynen o alttaki puseti aldım ben e-bebekten. Ayrıca da bu sete uyumlu Maxi cosi - pebble plus marka anakucağını ayrıca aldım ( hepsiburada linkinde) 

bu pebbleplus ana kucağı avrupa güvenlik standardı olan I-size güvenlik standartlarında bir koltuk. herhangi bir kaza vs. hiç bir şey yaşanmadı çok şükür. tüm kılıfları sökülebiliyor yıkanabiliyor tertemiz kullanabiliyorsunuz. 7-8 aya kadar çok rahat götürebiliyor bu sistem. puset düz şekilde katlanabiliyor, tekerlekleri sökülüyor bagajda çok az yer kaplıyor.  ayrıca ana kucağı için arabada kullanılabilecek 2wayfix diye bir baza var satılan( devamında buna uyumlu maxi çocuk koltuğu da var ben onu aldım devam ediyorum mesela) bunu alıp çocuğu ana kucağıyla arabaya 1 saniyede oturtabiliyorsunuz. çok fazla detay var, alıcı arkadaşlara telefonda detaylı anlatırım ?

Puset + port bebe + ana kucağı 1000 TL'ye vereceğim. 

Liebe tarafından düzenlendi
fiyat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

ayrıca anakucağına uyumlu isofix de boşa çıktı, bunu da ayrıca 1000 TL olarak vereceğim. pandemiden dolayı doğru düzgün kullanılamadı bile. isofix doğru kuruldu mu, anakucağı doğru takıldı mı vs. hem öterek hem ışıkla bilgi veriyor ön tarafındaki panelden. bu isofix baza ile birlikte bu yukarıdaki anakucağı avrupanın en son bebek koltuğu standardı olan I-Size standardına tam uyum sağlamış oluyor.

https://i.hizliresim.com/e8zbpdn.jpg

https://i.hizliresim.com/ltdv4ur.jpg

https://i.hizliresim.com/o03b3nb.jpg

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

resmen boşu boşuna aldığımz güvenlik kapısı ve uzatma parçasını satıyorum. Deli oğlan merdivenlerden inip çıkmaya bayılıyor diye aldım ama merdivenlerin korkulukları çok sağlam değilmiş, bu sıkıştırmalı kapı korkuluğu yamulttu biraz iyi tutmadı ve sökmek zorunda kaldım. Normal kapılar için de kullanabilirsiniz sadece merdivenler için değil.

Toplam 220 TL harcadım 150 TL'ye vereceğim. 

Kapıyı Ebebekten aldım 159 TL Ye

https://www.e-bebek.com/baby-plus-guvenlik-kapisi-p-byp-2245/

Ekini de alttaki linkten 59 TL'ye aldım, birebir uyumlu 

https://www.hepsiburada.com/agila-bebek-guvenlik-kapisi-uzatma-aparati-20-cm-p-HBV000007I1WF?magaza=Webyeni

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Herkes mi tek kat evde oturuyor, hangi zengindik kimse sormadı bile kapıyı =(

 

Çok yakında kraft Compass çanta olabilen yatak boşa çıkacak oğlan içinden çıkmaya çalışıyor artık. Ne kadar muhteşem ve iş gören bir şey olduğunu buraya anlatmaya sığdıramam öyle diyeyim. Ön siparişe açıyorum sdfdssf 

https://www.hepsiburada.com/kraft-compass-oyun-parki-70x110-gri-p-HBV000019IMAQ?magaza=ilke+Bebe&url_src=and-product-detail

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...