Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European Super League


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, Natanyal dedi ki:

olay para değil zaten.

olay tamamen para, 'bizim sayemizde başkaları ekmek yiyor, kıymeti arttıran bizken daha fazla büyüyebilmemiz için yeterli gelirimiz yok' noktasından çıkıyor konu. deplasmana gittikleri rakip bunlar sayesinde sponsordan, reklamdan, medyadan, biletten ekstra para kazanıyor ve oradan pay alamadıkları için benzer durumdaki takımlar bir araya geliyor.

destekçiyi de bulacaklardır, şu an kimsenin destek vermemesinin sebebi gidişatın belirsizliği. ama düzen kurulup çerçeve net belli olunca rekor sponsorluklar, anlaşmalar, reklamlar duyulmaya başlar. özellikle konu para olduğu için spordan uzaklaşacak konu, daha çok şova gösteriye dönecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol bitmis resmen katara dunya kupasini peskes ceken fifa mi. UEFA da fifadan cok farkli degil. Simdi su avrupa ligini ortaya atanlar da bunlarin yandan cakmasi. Zaten futbolu sevdigini bildigin ne kadar isim varsa su olanlarin mide bulandirici ve yanlis oldugunu söylüyor. Avrupa ligini isteyenlerin cogu nba yada amerikan kafasini getirmeye calisiyor ama bunlarin cogunun avrupa kültürüne uymadigini fark edemiyorlar. Tutacak bise degil bence istedikleri ama UEFA gibi mafya gibi bir olusumunda icinin temizlenmesi lazim mehhh. Bizim icin iyi oluyor bence biz zaten batiyok onlarda batar belki lkdjfhslsöä

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boris de demin covid basın toplantısında gerekşrse yasal olarak önünü keseceklerini söyledi. ama madrid mahkemesi de uefa yaptırımda bulunamaz diye karar almış. bu kapışmayı izletmek için yayın hakkı satsalardı köşeyi dönerlerdi lol.

yalnız “2021 tarihinde en zenginiz diye ömür boyu ligdeyiz” mantığı ne kadar saçma, istediğin kadar kaybet veya berabere kal, gene de statü koruyorsun lmao. amerikalılardan çıkmış fikir diyorlar, anlaşıldı neden. inşallah epic patlar, bu açgözlülüğün sonu ibretlik olur.

https://au.sports.yahoo.com/super-league-owners-american-liverpool-manchester-united-arsenal-milan-glazer-kroenke-john-henry-paul-singer-142109507.html

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hukuki tarafını da düşünmemiş olabilriler ya da kibirlerinden düşünüp, bir şey yapamazlar diye daldılar yüksek ihtimal. neyse en nihayetinde 2 günde dağıldılar kjahsdfasd

Spoiler

Joan Laporta: "Barcelona, kulüp üyeleri oylarını verene kadar Avrupa Süper Ligi'ne katılmayacak. Bu kulüp, onların kulübü. Karar da onların."

Atletico, Chelsea ve City de çekilecekmiş. 

2 günde çil yavrusu gibi dağıldılar. Yemedi hiçbirinin büzüğü aslflkajshfs 

UEFA bunları geri alırken hak mahrumiyeti ile alsa keşke asdkjlahsdf 

Bari bir hafta dayanabilselerdi ya, 2 tam gün bile geçmedi asdkjfhasd 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Agnelli, Juventus başkanlığından çekilmiş.

Woodward'da Manu'nun CEO'luğundan çekilmiş ama olaylarla alakalı değil diyorlar. Yine de zamanlama yani skdjfhs 

Chelsea'yi bir saat önce taraftar stada sokmadı. Cech falan inip ikna etti de öyle girdiler maça dakikalar kala. Onlarda zaten çekilecekler. 

Atletico Madrid de yönetim kurulu toplanacak. Olumsuz kararı çıkarsa kuruldan kesin olarak yoklar. Ki çıkacakmış. 

Tam 2 gün sürdü. Bi blöf yaptılar daha da zenginleşelim diye hepsi koltuğundan oldu şaka maka klsdhjfasd Perez gibi futbolun RTE'sinin peşinden koşarsanız böyle olur lol 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş ingilizlerin geyiği zaten aralarında oynayıp aynı pub da aynı masada biri kutlarken diğeri keder ile birlikte içmeleri. Taraftarın çoğu diğerlerinden ayrılmak istemez, elit bir kesim illa vardır.  :). Yerli forumlara bak sanki çağırmışlarda gidelim diyen bir yığın adam var euahe.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...